Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Paradicsom vs. Tej? Nálatok...

Paradicsom vs. Tej? Nálatok hogy van ez?

Figyelt kérdés
Mindig mondják nekem, hogy a 2 együtt hasmenést eredményez, ennek ellenére bármikor, amikor egybeeszem őket, sosincs bajom. Nálatok hogy van ez?
2010. aug. 24. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A narancs meg a tej biztos, de a parit sem próbálnám ki
2010. aug. 24. 22:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom, de bele gondolva reggel szoktam enni parit, és tejet is szoktam inni, de még nem nagyon ment tőle a hasam.

Egyszer már vagy 4-5napja nem volt székletem és mindent kipróbáltam már szinte hogy végre mennyen a hasam vagy egyáltalán legyen valami, és 2 dolog jött be:

1.Tej+baracklekvár+2doboz natur joghurt+asszem nektarin.

2.Ha eszem és hozzá iszom minimum 3dl tejeskávét.:)

2010. aug. 24. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs semmitől, csak az érzékeny gyomrúaknak szerintem :D:D

Volt, hogy beszélgettük barátnőimmel, hogy mit reggelizünk, én mondtam, hogy minden reggel megiszom egy bögre kakaót, és el voltak hűlve, hogy az hogy lehet, mert nekik mindig beindítja az anyagcseréjüket.. Nekem soha, ha kovászos ubit eszem mellé naranccsal, akkor sem.

Szerintem emberfüggő. Mondjuk, azt tudom, hogyha hasmenése van az embernek alapból nem ajánlott a paradicsom, szóval biztos jobban megindít, mint más :D

2010. aug. 24. 22:47
 4/14 anonim válasza:
Szerintem nem finom de majd kipróbálom de nekem ilyenektől nincs semmi bajom:)
2010. aug. 24. 23:03
 5/14 anonim válasza:
Eddigi 21 évem alatt eddig egyetlen egyszer letten rosszul a paradicsom+tej kombinációtól és nálam nagy szó, hogyha rosszul vagyok valamitől. Pl. a Chillis bab + cappuchino meg se kottyant... Egyszerűen eszem, ami jól esik. Nagy ritkán van ebből bajom. Tehát összegezve, volt rá példa, de nagy többségében nem volt belőle gondom.
2010. aug. 24. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak azoknál lehet gáz, akik magát a paradicsomhéjat nem bírják, és azoknak tej nélkül is hasmenésük lesz...
2010. aug. 24. 23:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még nem próbáltam :-D Nekem mindig a barack-tej kombinációra mondják ugyanezt.
2010. aug. 24. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem jó a gyomrom.. nincs az a kombó ami kikezdené :)
2010. aug. 24. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
dehogy! én minden reggel szendót eszek csomó parival, utána pedig megiszok vagy 3 deci tejet. Soha nicns semmi bajom:)
2010. aug. 24. 23:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát én meg nem vállalnám be :-D

kivéve ha nagytakarítást akarok belül :-D

2010. aug. 24. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!