Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meddig ehető még a virsli?

Meddig ehető még a virsli?

Figyelt kérdés
Van egy csomag virslim,aminek a szavatossága nemrég járt le.A szavatossági idő után hány napig ehető még? Úgy tudom a szavi idő kitolható pár nappal,nekem egy szakács mondta,csak nem tudom mennyivel.
2010. aug. 24. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
felbontod beleszagolsz és rájössz, ne halogasd egy hét +t már tuti nem bír ki 2-3 nap de nem tenném a tőkére..
2010. aug. 24. 22:06
 2/12 Jelen! válasza:
62%
amíg én meg nem eszem :D
2010. aug. 24. 22:06
 3/12 anonim válasza:
100%
míg le nem jár
2010. aug. 24. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy rányomtak egy dátumot és azon az időn belül nem etted meg az még lehet jó. Hidd el, annak semmi baja. De ha beleszagolsz, úgyis rájössz.
2010. aug. 24. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Én egyszer vettem 1 csomag virslit, ami le volt árazva, mert másnap járt vna le, én még aznap megettem, tehát még a lejárati idő előtt valamivel, a rá következő napon pedig egész nap hasmenésem volt....úgy h sztem inkább ne edd meg....nem olyan nagy tétel egy csomag virsli amúgy sem....
2010. aug. 24. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
pár nap nem lehett gond, gondolom védőgázas csomagolás meg minden.
2010. aug. 24. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Az enyém bármeddig szopogatható
2010. aug. 24. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Fóliás a virsli? Mert ha kibontod, és nem friss már, akkor nyálkás.. és talán szaga is van, de nekem a nyálka is elég ahhoz, hogy ne együk meg.

Máskor fagyaszd le, ha nem fogy el, én úgy szoktam. :)

Amúgy nem mindenre igaz ez, hogy a szavatossága után még pár nappal jó. Minap a Lidl-ben vettem túrót, és 3 nappal a lejárat előtt zöld volt és büdös. Valószínűleg helytelenül tárolták vagy szállították.

Midig az orrod és az érzékeid alapján döntsd el, hogy mi a helyzet, ha már lejárt a szavatosság.

2010. aug. 24. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
én ettem már 4 napja "lejárt" túrót, hetek óta lejárt joghurtot, és rengeteg lejárt felvágottat (szagra érezhetően nem volt bajuk, és hát nekem se lett utána) szóval ha nem büdös, és egy csipetnyi kóstolóra nem rosszízű, akk nyugodtan!
2010. aug. 24. 23:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Bontatlan volt,felbontottam az elöbb és sem szagra,sem szinte nincs vele semmi különös,de a dátum szerint 4 napja lejárt.Érdekes dolgokat írtatok.Szerintem nem kockáztatok,nem eszem meg,jobb félni....köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!