Hogy ízlett a BTS menü? Megérte megvenni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 22:31
1/7 anonim válasza:
Nálunk 1700 forint volt, de láttam, hogy valakiknél 2000. Igazából 2 új szószon kívül nincs benne újdonság. Az édes chili nekem nagyon ízlett (úgy is, hogy én egyébként nem igazán szeretem a csípőset), a másikat is megettem, de az nekem nem jött be annyira. Egyszer jó volt kipróbálni, tehát egyszer szerintem megéri, de nem hiszem hogy máskor is veszek ilyet. Szóval, tipik "egyszeri alkalom volt, de jó volt"
2/7 anonim válasza:
Na igen ezt már előtte is leírtam hogy ez mindenkinek egy egyszeri alkalom lesz 😅😂 az édes chili szosz amugy volt már a mekibe nem is olyan regen pl 2 éve de a masik az eléggé szokatlan itt Magyarországon (legalábbis készen de éttermek csinálnak hasonlót a hambzrgerekhez keverik ki)
3/7 anonim válasza:
Én a szószok miatt vettem azt (más menühöz nem lehetett ezeket kérni). Igazából nekem hatalmas csalódás, az édes chili sem az igazi ráadásul abszolút nem csíp, a másik szósz meg számomra ehetetlen volt, olyan utóízt adott, mint a torma szokott, és persze ez a szósz sem volt csípős.. Egyébként sima 9 darab nuggets volt hozzá, sült krumplival és itallal, ezek finomak voltak. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Azóta megkóstoltam. Nálunk 1500ft, mínusz apró. Az új szósz szerintem nagyon finom volt,a paprikás meg borzalmas.
2021. máj. 30. 17:29
5/7 A kérdező kommentje:
Ok tévedtem. Talán azért ízlett,mert csak pár falatot ettem belőle,most vettem csak magamnak egyet és borzasztó volt,mind a nuggets,mind a szószok,még az ital is hányinger. Egyedül a krumpli volt ehető szinten. Mondjuk most másik Mekiből vettem.
2021. máj. 30. 19:13
6/7 anonim válasza:
A szósznak ugyan annak kell lenni főleg azert is mert ezeket most hoztak most gyártották! A nuggets már mÁs kérdés…
7/7 A kérdező kommentje:
Aha,akkor lehet azért ízlett,mert keveset ettem belőle.
2021. máj. 30. 19:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!