Mi ez a kicsit részegséghez hasonló állapot most nálam? Nem ettem 18 órája.
Leesett a cukrod.
Majd leszel rosszabbul is, ha nem eszel és esetleg cukorgondjaid vannak, csak még nem tudsz róla.
A kicsit euforikus lebegés a kómába esés előszobája.
3-as 4-esnek köszönöm.
Nem vagyok cukros, viszont már kicsit szédelgek.
Nekem is can egy furcsa DOLOG Ami tortenik velem mostansag.
Sohasem voltam edesseg parti volt h 1 heten egyszer ettem egykis csokit VAGY egy kicsi calamit es ennyi.
De kb 2-3 hete borzasztoan megvagyok veszve ha nm eszek egy nap ,edesseget,kb egy nap ha nem eszek VAGY 2 tàl müzlit (persze amihen can csokit) es ha nem eszek Meg melle vagy 3-4 kinder maxi king csokit ,nagyon rosszul vagyok .
De EZ az evessel is igy van , az ejhesseg mint a villam csapas be csak a fejembe 😁
Nh es elkezdek nagyon gyorsan rosszul lenni lekell fekudnom mert Erom sincs.
De ezt nem ugy ettem h sokaig nem eszem hanem kb 3-4 oraja nem ettem...ilynek
Leesett a vércukorszinted, hipoglikémiád van.
Nem kell hozzá cukorbetegnek lenni, anélkül is kialakul, ha sokáig nem eszel. Egyél valamit és elmúlik, ha nem eszel, akkor kómába fogsz esni előbb, vagy utóbb.
Azt, hogy a hetes válaszoló mit akart írni, meg egyáltalán nem értem. Ha esetleg valaki kitudja venni belőle az értelmet, ha van, akkor lefordíthatná a szöveget és, akkor lehet, hogy tudok/tudunk neki is segíteni, ha kell.
Röviden és tömören:
A 7-re pár hete rohamokban tör az éhség, különösen édességre kihegyezve.
Nála is cukorgond lehet, nálam is így kezdődött, de már unom 1000x leírni!
Háziorvos - beutaló - labor - terheléses vércukorvizsgálat.
Hát igen, ha ez a helyzet, akkor csináld úgy, ahogy az előttem válaszoló írta. A háziorvosnál is van, ahol mérnek vércukorszintet, de biztosabb a terheléses vércukorvizsgálat.
Tünet lehet még a romló látás, zsibbadó végtagok, rossz szájszag (inkább az 1-es típusúnál), erős vizeletszag (szintén inkább az egyes típusúnál) stb. Neten találsz róla információt. Mindenképp nézz el orvoshoz, hogy kizárd a bajt.
Ez így a 7-es válaszolónak. 8-as vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!