Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen sajból lesz a...

Hogyan, milyen sajból lesz a pizzán jó nyúlós?

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Magyar Pista sajt az jobb .
2021. máj. 9. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
7, még midnig nem akkora gáz, mint tejbe futtatni az élesztőt, plusz még a tésztához is tenni pluszba
2021. máj. 9. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

7!

Jelen, én trappistát teszek rá, és nagyon szeretem :)

2021. máj. 9. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Sima trappistával is olyan lesz. A kulcsa egyébként hogy magas zsítartalmút válassz. Azok jobban olvadnak és jobban is nyúlnak
2021. máj. 10. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!