Hogyan, milyen sajból lesz a pizzán jó nyúlós?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 18:24
12/14 anonim válasza:
7, még midnig nem akkora gáz, mint tejbe futtatni az élesztőt, plusz még a tésztához is tenni pluszba
13/14 anonim válasza:
7!
Jelen, én trappistát teszek rá, és nagyon szeretem :)
14/14 anonim válasza:
Sima trappistával is olyan lesz. A kulcsa egyébként hogy magas zsítartalmút válassz. Azok jobban olvadnak és jobban is nyúlnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!