Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen sajból lesz a...

Hogyan, milyen sajból lesz a pizzán jó nyúlós?

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Mozzarella
2021. máj. 9. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam. 🙄
2021. máj. 9. 18:33
 3/14 anonim válasza:
42%
trappista?
2021. máj. 9. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

kérdező, melyik típusú mozzarellát próbáltad? a "gömb" lágy mozzarellát, ami vízben van, vagy a pizza-mozzarellát, ami reszelhető, keményebb?

nekem a sima trappisták is tök jók szoktak lenni hozzá:) pl. magyar trappista, legutóbb ezzel csináltam

2021. máj. 9. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
A gouda pont jó erre
2021. máj. 9. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
A gömböt próbáltam. Őszintén nem is tudtam hogy van pizza mozzarella 😅
2021. máj. 9. 18:49
 7/14 anonim válasza:
44%
Pedig a pizzamozarella kell rá, azzal az igazi. És istenem, ki az aki magyar trappistát tesz a pizzára? 😩🙄
2021. máj. 9. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim válasza:
*mozzarella
2021. máj. 9. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
7 Eddig én is azt tettem 😅 Szeretem úgy is. Csak szeretném hogy nyúlós legyen. Majd megnézem ezt a pizza mozzarellát. Köszike
2021. máj. 9. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szarvasi pizza mozzarellát próbáld ki.
2021. máj. 9. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!