Hogyan, milyen sajból lesz a pizzán jó nyúlós?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 18:24
2/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam. 🙄
2021. máj. 9. 18:33
4/14 anonim válasza:
kérdező, melyik típusú mozzarellát próbáltad? a "gömb" lágy mozzarellát, ami vízben van, vagy a pizza-mozzarellát, ami reszelhető, keményebb?
nekem a sima trappisták is tök jók szoktak lenni hozzá:) pl. magyar trappista, legutóbb ezzel csináltam
6/14 A kérdező kommentje:
A gömböt próbáltam. Őszintén nem is tudtam hogy van pizza mozzarella 😅
2021. máj. 9. 18:49
7/14 anonim válasza:
Pedig a pizzamozarella kell rá, azzal az igazi. És istenem, ki az aki magyar trappistát tesz a pizzára? 😩🙄
9/14 A kérdező kommentje:
7 Eddig én is azt tettem 😅 Szeretem úgy is. Csak szeretném hogy nyúlós legyen. Majd megnézem ezt a pizza mozzarellát. Köszike
2021. máj. 9. 19:01
10/14 anonim válasza:
Szarvasi pizza mozzarellát próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!