Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kedvező árú serpenyő jó...

Kedvező árú serpenyő jó minőségben?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyan gyártót/márkát, aminél 10.000 forint alatt kapható tapadásmentes serpenyő? A sztenderd 25 cm körüli átmérőben keresek, és nem akarok nagyon sokat fizetni érte, de jó lenne tartós minőségű (nem jön fel a tapadásgátló réteg, nem púposodik fel a közepe). Csak tűzhelyen használnám, nem kell sütőbe való, levehető nyeles.
2021. máj. 7. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete írtam valakinek egy hasonló kérdésre, hogy az Aldiban vettem Crofton márkájú - kívül rozsdamentes - belül teflonos - serpenyőt. Vastag talpú, szegecselt fogantyú. Szerintem jó minőség.

Talán 5e ft volt. Persze ott ezek a non-food termékek nem állandó kínálat, tehát valszeg már elfogyott. De időnként újra és újra van hasonló akció.

2021. máj. 7. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj belőle nagy ügyet, bemész bármelyik hiperbe és megveszed az adott méretben a legnehezebbet. Az említett hibák nekem még a kínaiban vetteknél se fordultak elő.
2021. máj. 7. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tefal van kb.10 ezer forint volt, picit nehezebb mint a többi tefal (nem alumínium) serpenyő, viszont valóban nem tapad le benne semmi és eddig még karcálló is.
2021. máj. 7. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a tefal vált be. Sokat használom, 5-6 évente érdemes cserélni így is.
2021. máj. 7. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs jelenleg mennyibe kerulhet 1, de en is a Tefalt mondanam. 2 darabot felvaltva hasznalunk olyan 6-7 eve, az egyik abszolut okes, masik vaoszinuleg lassan cseres, de tobbet volt hasznalva.
2021. máj. 8. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!