Ha boltból kifele jövet leejtenétek valami ételt, azt utána megennétek?
Semmi bajod nem lesz tőle a világon, én amúgy iskolás koromban a leejtett csomagolás nélküli szendvicset és almát is mindig megettem és semmi bajom nem volt.
Te nagyobb eséllyel fogsz szívrohamban meghalni a paranoiád miatt mint egy esetleges fertőzésben.
Mellesleg, a fertőzések nagyon kis része terjed lenyelt úton. Inkább cseppfertőzéssel vagy nyílt seben keresztül terjednek, a nyáladban lévő baktériumok és enzimek a vírusok, baktériumok és gombák 99,99%-át széjjelszedik, a maradékot pedig meghagyják a nagyon erős gyomorsavnak.
11: ugye a vicces 3 mp-szabály, és hasonlók.... :)
Tényleg nem kell egy ilyen apróságot túldimenzionálni.... Nem lehet fertőtlenített közegben élni! Az immunrendszer hadd edződjön... :)
Azt a csipszes zacskót a raktárban kb 100 patkány pisilte le... Aztán páran megfogdosták, megnézték, mégse kell, visszatették. Aztán a polcszervizesek is átpakolták párszor. Aztán egy hisztiző kisgyerek megfogdosta a taknyos kezével, de az anyja elvette tőle a kitudjamilyen kezével, és visszatette...
Folytassam?
Csak tisztább lett attól, hogy leesett a földre. Ha nagyon zavar, most le a zacskót, mielőtt kinyitod, vagy töröld át fertőtlenítő kendővel, de szerintem még az is túlzás :D
Most ezt egyébként úgy kerdezed, mintha nem lehetne letorolni fertotlenitovel...
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!