Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha boltból kifele jövet...

Ha boltból kifele jövet leejtenétek valami ételt, azt utána megennétek?

Figyelt kérdés
Be volt csomagolva, de leejtettem a földre. Ti megennétek vagy ha a gyerekednek vetted, odaadnád neki? vagy inkább dobjam ki?
2021. máj. 3. 13:03
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
85%
Én azt is meg szoktam ami nincs becsomagolva kivéve ha lágy valami. Jó ha a kutya***ba esik akkor nem. Ráfújok, ez pszichológiai önnyugtatás és hamm. Van egy jó kis immunrendszerem amit nem szabad hagyni unatkozni mert elkezd hülyeségeket csinálni mint mindenki aki unatkozik és pl. kész az allergia. Szóval 42 évesen itt vagyok allergia nélkül, orvos csak akkor lát ha évente csináltatok egy labort ami mindig ok, esetleg a jogsit újíttatom. De persze ezt mindenki maga tudja ez csak az én véleményem és tapasztalatom.
2021. máj. 3. 13:20
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Semmi bajod nem lesz tőle a világon, én amúgy iskolás koromban a leejtett csomagolás nélküli szendvicset és almát is mindig megettem és semmi bajom nem volt.

Te nagyobb eséllyel fogsz szívrohamban meghalni a paranoiád miatt mint egy esetleges fertőzésben.

Mellesleg, a fertőzések nagyon kis része terjed lenyelt úton. Inkább cseppfertőzéssel vagy nyílt seben keresztül terjednek, a nyáladban lévő baktériumok és enzimek a vírusok, baktériumok és gombák 99,99%-át széjjelszedik, a maradékot pedig meghagyják a nagyon erős gyomorsavnak.

2021. máj. 3. 13:22
 13/30 anonim ***** válasza:
88%
Remélem ez csak trollkérdés, nyilván nem lesz semmi baja a csomagolt árunak, ha leesik.
2021. máj. 3. 13:22
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

11: ugye a vicces 3 mp-szabály, és hasonlók.... :)

Tényleg nem kell egy ilyen apróságot túldimenzionálni.... Nem lehet fertőtlenített közegben élni! Az immunrendszer hadd edződjön... :)

2021. máj. 3. 13:23
 15/30 A kérdező kommentje:
és ha előtte pl vmi erős vegyszerrel mostak fel?
 16/30 anonim ***** válasza:
96%

Azt a csipszes zacskót a raktárban kb 100 patkány pisilte le... Aztán páran megfogdosták, megnézték, mégse kell, visszatették. Aztán a polcszervizesek is átpakolták párszor. Aztán egy hisztiző kisgyerek megfogdosta a taknyos kezével, de az anyja elvette tőle a kitudjamilyen kezével, és visszatette...

Folytassam?

Csak tisztább lett attól, hogy leesett a földre. Ha nagyon zavar, most le a zacskót, mielőtt kinyitod, vagy töröld át fertőtlenítő kendővel, de szerintem még az is túlzás :D

17/30 anonim ***** válasza:
87%

Most ezt egyébként úgy kerdezed, mintha nem lehetne letorolni fertotlenitovel...

M

18/30 anonim ***** válasza:
79%
A vegyszertől fél, de a chips adalékaitól nem, zseniális :D Mikor engedtek ki a Lipótból kérdező és azóta hogy maradtál életben?
2021. máj. 3. 13:29
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
18, mondd, hogy valamit szedsz erre az idegre
2021. máj. 3. 13:31
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
" 15/19 A kérdező kommentje: és ha előtte pl vmi erős vegyszerrel mostak fel?" Kizárt dolog! Megnyugodhatsz.
2021. máj. 3. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!