Pitypangmézet hogy tudom meg csinálni hogy méz állagú legyen, most olyan mint a víz ?
5 a pitypang a nemzetség. A virág meg a gyermekláncfű:
“ Tehát, se nem méz, se nem pitypang, de így ismerjük és ennél lényegesen nagyobbakat is tévedett már az emberiség bizonyos dolgok elnevezését illetően, ezen tehát elegánsan túllépünk!”
6-os nem kötözködtem csak ébredés után az elejét olvastam 4-esnek. A gyermekláncfű vagy pongyola pitypang vagy cserbóka népiesen vagy ha jobban tetszik Taraxacum officinale virágából ami a Taraxacum azaz ahogy írtad a pitypang nemzetségbe tartozik, szoktak készíteni pitypang mézet ami tulajdonképpen szirup.
Csak többen nem tudják ezért ez sem probléma ha tisztázva van hogy aki később olvassa és nem tudja akkor legalább tudni fogja. Régen én is azt hittem hogy a méh készíti ahogy a 4-es csak segítségképpen írtam. Ha te vagy 4-es akkor te is "elegánsan" első körben kérdezhetnéd a másikat mielőtt letámadod közbe meg csak félreérted a szándékot én meg szimplán csak ébredés után a feléig jutottam a mondatnak amit írtál. Tudom ne próbáljak segíteni ébredés után.
4/6 vagyok. Nem támadtam senkit. Én is csak továbbadtam, amire rácsodálkoztam egy éve.
Nem is azt akartam mondani, hogy a méh csinálja, hanem hogy ok, hogy méznek nevezzük, ettől még szörpike. És sosem lesznolyan mint a valódi méz.
Az meg külön fura, hogy a 6-os hozzászólás, ami a témában idézet illetve hivatkozás egy érdekes cikkre a témában, jól le lett pontozva, az egyes hozzászólásom az én reggeli nyers modorommal meg nem annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!