Meddig kell még úgy enni az éttermi kaját, mint a vándorcirkuszosoknak!?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 11:36
1/8 anonim válasza:
Otthon nincs széked és asztalod? Vagy mire gondolsz?(nem vagyok vándorcirkuszos, szóval nem tudom)
Egyébként előreláthatólag a hétvégére már nyitva lehetnek az éttermek teraszai és kerthelyiségei. Ugyan még nem mond jó időt, de jó pár étteremnek van olyan fűtött, zárt terasza, ami elmenne belső helyiségnek is.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem túl kényelmes az otthontól távol, állva, egy ereszcsatorna mellett enni a jót.
2021. ápr. 19. 11:47
4/8 anonim válasza:
Nekem speciel kihozzák, vagy ha arra járok, akkor én veszem át és otthon, rendesen terítve megeszem.
Téged sajnállak Kérdező, ha neked csak az eresz alatt az opció.
5/8 anonim válasza:
Ha nem tetszik, ne vegyél éttermi kaját! Habár nem értem, miért nem tudod normálisan megenni, miért kell az utcán állva, nincs lakásod?
6/8 anonim válasza:
Vásárolj az otthonodhoz közel ételt, ilyen egyszerű. Ha ez most a legnagyobb bajod, akkor csak irigykedni tudok.
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán minek eszel éttermi kaját?
8/8 anonim válasza:
Mi is múltkor túráztunk a Normafánál aztán állva kell enni a büféknél. Tökgáz.
Itt ne kérdezz ilyet, itt mindenki élettelet otthonülő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!