Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy hízzak gyorsan?

Hogy hízzak gyorsan?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok és nagyon nagyon zavar

Nincs semmi szervi bajom csak étvágytalan vagyok és kicsit eszek

Olyan is van hogy napokig nem eszek

Nyárra minimum 7 kilót szeretnék hízni

Most 43 vagyok

2021. ápr. 13. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Inkább kondizz, tömegnövelőzz.
2021. ápr. 13. 10:36
 2/10 anonim válasza:
Több kalóriát kell bevinned mint amit elégetsz.Ajánlom,hogy számold naponta hány kalóriát eszel/égetsz,minden héten mérd meg a testsúlyodat és ha nem híztál emelj a napi kalória számon.Kezd valahonnan 2000 kalóriáról.
2021. ápr. 13. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Nekem bejött a körömpörkölt vagy pacal diéta este 10 után.(Persze mozgás semmi.)
2021. ápr. 13. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Adok el én neked pár kilót:D
2021. ápr. 13. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Esetleg gyógyszertárban vehetsz nutricia shakeket.Ilyen tápszert. 2 dl shake 3-500 kcal,könnyen fogyasztható és finom.
2021. ápr. 13. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp azt ajánlom, hogy fehérjében gazdag legyen az étrended, és nyilván többlet kalóriára is szükséged van.

Ha nem akarsz hű de változtatni az étrendeden, akkor érdemes lehet némi olajos magvakat(mandula, dió, kesúdió, mogyoró, stb) belecsempészni, kalória és fehérjedús viszonylag egészséges nassolni valók. Szintén érdemes lehet tejet inni. Ha nem vagy rá allergiás, akkor egy nagy pohár tejjel is komoly plusz kalóriát és fehérjét viszel be, miközben csak ittál.

2021. ápr. 13. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Sportolj, hogy ehes legyel >>> taplalkozz rendszeresen es egeszsegesen >>> pihenj elegendot.

Keruld a reggeli cukor fogyasztast (tea, kave), mert a cukor okozta energiatol az agyad blokkolja az ehsegerzetet, ezert nem eszel rendesen.

2021. ápr. 13. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hízni evéssel lehet, hiába nem kívánod, de muszáj enned.
2021. ápr. 13. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt mondjak: "a boldogsag hizlal" :)
2021. ápr. 13. 16:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Eszel három-négyóránként, akkor is, ha nem akarsz. 3 főétkezés, 2 snack, plusz lefekvés előtt.

Ennyi. Ne csodálkozz, hogy sovány vagy meg nem hízol, ha napokig nem eszel.

2021. ápr. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!