Hogy hízzak gyorsan?
Nagyon vékony vagyok és nagyon nagyon zavar
Nincs semmi szervi bajom csak étvágytalan vagyok és kicsit eszek
Olyan is van hogy napokig nem eszek
Nyárra minimum 7 kilót szeretnék hízni
Most 43 vagyok
Mindenképp azt ajánlom, hogy fehérjében gazdag legyen az étrended, és nyilván többlet kalóriára is szükséged van.
Ha nem akarsz hű de változtatni az étrendeden, akkor érdemes lehet némi olajos magvakat(mandula, dió, kesúdió, mogyoró, stb) belecsempészni, kalória és fehérjedús viszonylag egészséges nassolni valók. Szintén érdemes lehet tejet inni. Ha nem vagy rá allergiás, akkor egy nagy pohár tejjel is komoly plusz kalóriát és fehérjét viszel be, miközben csak ittál.
Sportolj, hogy ehes legyel >>> taplalkozz rendszeresen es egeszsegesen >>> pihenj elegendot.
Keruld a reggeli cukor fogyasztast (tea, kave), mert a cukor okozta energiatol az agyad blokkolja az ehsegerzetet, ezert nem eszel rendesen.
Eszel három-négyóránként, akkor is, ha nem akarsz. 3 főétkezés, 2 snack, plusz lefekvés előtt.
Ennyi. Ne csodálkozz, hogy sovány vagy meg nem hízol, ha napokig nem eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!