Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan, miből egyek annyit...

Rozse0521 kérdése:

Hogyan, miből egyek annyit hogy gyorsan hízzak? . Jelenleg:170cm/54kg Amit szeretnék:170cm/60kg Pénz nem akadály. Fiú voltam

Figyelt kérdés

2019. jún. 24. 11:07
 1/7 anonim válasza:
70%
Fiú voltál? Már puncid van? :o
2019. jún. 24. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
xdd nem úgy értettem. Csak úgy h fiú méretekben gondolkodjatok
2019. jún. 24. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Több sport, több fehérje, megelegendö zöldségféle.
2019. jún. 24. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Magas szénhidrát, zsír, cukor tartalmú élelmiszerek, abban az esetben ha csak szimplán gyarapodni akarsz és nem számít, hogy ez nem izomban hanem hájban következik be.

Ha viszont izomban akkor edzés, fehérje és tömegnövelő.

2019. jún. 24. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha gyors eredményt akarsz akkor étkezz ugyan úgy mint most. Csak evés után nassolj. pl csokit. Betolsz napi egy táblát és biztos az eredmény. Más kérdés, hogy zsírt akarsz e felszedni vagy izmot. mert az izom sokkal tovább tart és sokkal nehezebb.
2019. jún. 24. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyors súlygyarapodásnak kötőszöveti következményei lesznek, amik majd 50 éves korodban fognak csúnyán mutatni rajtad. Úgy mint a gyors fogyásnak is. A pajzsmirigyeddel minden rendben?
2019. jún. 24. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom h pajzsmirigy túlműködés van e hisz nem vagyok depressziós sokat mozgok.
2019. jún. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!