Melyik étel(eke)t utálod a legjobban? Miért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 17:49
21/32 anonim válasza:
20-as: a citrom savanyú, de NEM savanyított!
22/32 anonim válasza:
Igen 19 a kaviárt valóban nem kóstoltam de valószínűleg hasonló íze és állaga van, mint a hal ikrának amit viszont már kóstoltam és undorító...
23/32 anonim válasza:
Lencse. Én nem tudom, de akárhogy készítik a lencsét, olyan vízízűnek érzem, ráadásul van az az idegesítő, porózus állaga, meg a kesernyés mellékíz.
24/32 anonim válasza:
Máj—gyerekként kóstoltatták meg velem a szüleim és emlékszem még a könnyem is kifolyt, most is ugyan ez lenne a reakcióm, mert egyszerűen már az illatától is rosszul vagyok...
A májkrémmel viszont nincs bajom, azt szeretem.
25/32 anonim válasza:
Minden, amiben gomba, vagy máj van. Egyszerűen a szagukat sem bírom sajnos.
26/32 PetheD válasza:
A sóskát nem szeretem. Nem ízlik, még cukorral sem.
27/32 anonim válasza:
26-os: ezzel én is így voltam nagyon sokáig, amíg egyszer hülyéskedésgböl tejfölt tettem bele, és egész más lett, éppen az tünt el az ízéböl, ami miatt korábban az ehetetlen kategóriába soroltam.
28/32 PetheD válasza:
27-es hozzászóló, köszönöm az ötletet. Ki fogom próbálni.
29/32 anonim válasza:
Majd írj vissza, mi a véleményed.
30/32 anonim válasza:
Kocsonya, pacal, minden főzelék, lencse, tejbegríz, tejberizs, lángos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!