Melyik étel(eke)t utálod a legjobban? Miért?
12: Az én logikám szerint ezért (egyiket sem értékeltem, csupán próbáltam logikát látni a dolog mögé):
4. válasz: Olyasmit utál, amit sosem kóstolt, és lehet még nem is látott élőben kaviárt.
8. válasz: Sajnos divat gyűlölni az ananászos pizzát sokak részéről, őket meg divat ezért gyűlölni. Jelen esetben akármennyire is igaz és jogos amit a válaszoló írt, a divatutálat ellene szólt.
9. válasz: A jól készített pacal nem dögszagú.
10 válasz. válasz: Szerintem erről kár is beszélni, itt nincs mit védeni.
11. válasz: Na erről fogalmam sincs, biztos sértett valakit aki odáig van ezekért.
12. válasz: Nem válaszoltál a kérdésre.
13. válasz: Szintén nem válasz a kérdésre.
14. válasz: Mind jól ismerjük a húsevők és a vegetáriánus/vegán csoportok közti ellentéteket, amit legtöbb esetben a szélsőségesek okoznak mindkét oldalon.
16. válasz: Még nem kóstolta amit utál, bár ez ellenes a logikával, hisz miért kóstolna meg valamit aminek már a szagát sem bírja?
Kérdező: Mindent utálok ami savanyított. Már ha meglátom is kedvem lenne kisétálni a kerületből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!