Sokszor olvasom, akár itt, akár más fórumokon, hogy tejeskávét emlegetnek. Először azt hittem, hogy az ilyen Mizo féle (mint a kakaó meg karamellás cucc) tejeskávéra gondolnak, de aztán gyanúsan sok helyen olvastam, és sokan hozzátették, hogy anélkül nem tudnak felkelni, tehát lejött, hogy ez nem bolti dobozos kávé.
lefőzöd a kávét és öntesz bele tejet -> bumm, tejeskávé
2021. ápr. 9. 15:44
2/30 anonim válasza:
JÉzusmária, te valami üvegbúra alól másztál elő???? Vagy Csipkerózsika vagy, aki átaludt másfélezer évet? :-DDDDD
2021. ápr. 9. 15:45
3/30 A kérdező kommentje:
"lefőzöd a kávét és öntesz bele tejet"
De mennyi tejet? Öntesz bele egy pici tejet, vagy teljesen "feltejezed"?
2021. ápr. 9. 15:47
4/30 anonim válasza:
istenem.. remélem viccelődni próbálsz, mert ha nem nagyon nagy baj van veled (1-es voltam)
2021. ápr. 9. 15:49
5/30 anonim válasza:
Anyukádat kérdezd meg, 3-as!
Ő tudja, hogy milyen az ízlésed.... :))))
2021. ápr. 9. 15:50
6/30 anonim válasza:
Erről az Így jártok anyátokkal azon jelenete jut eszembe, amikor Barney kétségbeesetten kérdezi a koktélkeverővel a kezében, hogy hogyan készül a Gin tonic.
2021. ápr. 9. 15:51
7/30 anonim válasza:
Egy espresso+2 dl tej.
Régen tej nélkül ittam, de mostanában így iszom, valahogy nem kívánom tej nélkül.
2021. ápr. 9. 15:52
8/30 anonim válasza:
Kérdező, ha megnyugtatsz, hogy nem múltál el 3 éves, akkor leírjuk neked az összes tejeskávé variációt, a latte-tól a macchiato-ig... :-D
2021. ápr. 9. 15:53
9/30 anonim válasza:
"De mennyi tejet?"
Amennyi jól esik/megfelel az ízlésednek. (szabadon választható)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!