A szardínia egészséges, ha konzerv formájában fogyasztom? És kb mennyi kalória lehet benne?
A szardínia biztosan egészséges, remélhetőleg Te is az leszel tőle.
Konzerv formájában ne fogyaszd, mert a doboz állati kemény, nehezen emészthető, inkább nyisd fel és úgy fogyaszd a halacskát :) (Bocs, bízom benne, hogy érted a tréfát :)
Azért valami "okosat" is: hogy ne legyen unalmas a szardíniás kenyér, én szoktam olyat csinálni, hogy kifőzök tésztát, párolok zöldségeket, ezeket összekeverem és ebbe teszek szardíniát (az olaj nélkül). Tálaláskor a tetejére még kevés tejföl - nagyon finom...
Te matematikus vagy, hogy ennyit szamolsz?
A hal nagyon egeszseges. En friss citromlevel lelocsolom, s zoldhagymaval, s kenyerrel fogyasztom, vagy;
z.hagyma,par. olajon megpiritom, s erre rateszem a halat, es egy pici vegettaval izesitem, s hagyom a lassu tuzon, hogy osszeerjenek az izek.
En szendvicsnek nagyon finom.
Jo etvagyat!
Ne szamold a kal.-at, mert stresszes leszel. Inkabb tanulj meg egeszsegesen etkezni, es rendszeresen mozogni!
a szardíniánál sokkal egészségesebb a tonhal.
szárazabb is, és lehet kapni sós lében, így nincs rajta a felesleges olaj...
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 7:06-os: igen, értettem a tréfát :)
Illetve kedves 8:03-as, félreértés ne essék, nem számolom én megszállott módjára a kalóriákat, csak kíváncsi szoktam lenni, hogy az adott ételnek mennyi a kalóriatartalma, de ez a tény nem különösebben szokott befolyásolni engem. :)
A recept-ötleteket is köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!