Hány órát bír ki hűtés nélkül a sushi?
Figyelt kérdés
Szeretnék vinni a barátomnak egy tálat belőle, mert nagyon szereti de ott nincs lehetőség rendelésre. Gondoltam itt megveszem és elviszem neki. A gond az, hogy nagyjából 8 óra az út oda, és félek ennyi idő alatt megromlik.
Kinek mi a tapasztalata?
2021. márc. 31. 21:10
11/17 anonim válasza:
Tehát akkor szerinted én a rendszeres magyarországi sushifogyasztásom miatt parazitákat eszem, és bélférges vagyok, csak nem tudok róla. Húsz éve. Oké.
12/17 anonim válasza:
Lehet hogy már az agyadban is vannak, nem csak a beleidben.
16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szíve joga eldönteni mit eszik és hogyan. Felesleges riogatás, aki akar ígyis - úgyis tovább fogja fogyasztani (ahogy én is).
A kérdés nem arról szólt, hogy férges - e az étel amit enni szeretnék. A választ megkaptam és köszönöm mindenkinek aki segített! :)
(apropó, én szabolcsi vagyok a párom pedig somogyi)
2021. ápr. 1. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!