Miért finomabb az az étel, amit más csinál/ másé?
5-ös, a feleséged főztje nem a a saját főztöd... :D :D
Egyébként én is megfigyeltem ezt, anyukám főztje mindig ugyanolyan finom, mindig olyan, amelyennek megszoktam már, minden kifogtástalan.
A saját főztömmel sokkal kritikusabb vagyok, amikor először eszek a főztömből, akkor minden falatnál azt mérlegelem, mit csinálhattam volna másképp, mi hiányzik belőle stb.
Szerintem mivel a főzés sokszor órákig tart, mire odaérsz, hogy ehetnél, már elfáradtál, közben kóstolgattál, így éhes sem vagy már annyira.
Köszönöm a válaszokat, pszichés lehet a dolog :) örül a lelkem az ajándéknak, plusz jól esik, hogy nem nekem kell megcsinálni :) plusz ráadás, ha mosogatni se nekem kell utána! :D
Utolsó, köszönöm a javaslatot, de maximálisan meg vagyok elégedve a saját férjemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!