Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért finomabb a csokis/kakaós...

Miért finomabb a csokis/kakaós csiga belseje, mint a külseje?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert több a csoki/kakaó a belsejében, mint kívül?

(Csak egy óvatos tipp...)

2012. ápr. 30. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a külseje szárazabb, a belseje csokisabb, nedvesebb, puhább.
2012. ápr. 30. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a belseje puhább..
2012. ápr. 30. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csávó tudhat valamit a dologról


[link]

2012. ápr. 30. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért mert leveles tésztából készítik aminek önmagában nem sok íze van. A külsején főleg caak ezt eszed. A belsejét viszont már jól átjárja az olvadt kakaó
2012. ápr. 30. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A jó kakaós csigának a külseje is legalább olyan finom.


Egyébként, mert puhább és kakaósabb :D

2012. ápr. 30. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!