Miért finomabb a csokis/kakaós csiga belseje, mint a külseje?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 14:19
1/6 anonim válasza:
Talán mert több a csoki/kakaó a belsejében, mint kívül?
(Csak egy óvatos tipp...)
2/6 anonim válasza:
Mert a külseje szárazabb, a belseje csokisabb, nedvesebb, puhább.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Azért mert leveles tésztából készítik aminek önmagában nem sok íze van. A külsején főleg caak ezt eszed. A belsejét viszont már jól átjárja az olvadt kakaó
6/6 anonim válasza:
A jó kakaós csigának a külseje is legalább olyan finom.
Egyébként, mert puhább és kakaósabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!