Mit ettél ma?

Figyelt kérdés
Mit ettél ma vagy tegnap?
2021. márc. 21. 12:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
62%

Ma reggelire rántottát 3 tojásból, 2 sült virslit, bébi spenótot, koktél paradicsomot, fetasajtot, 2 magvas császárzsemlét, 1 kinder pinguit, és mellé ittam egy bögre kakaót. Tízóraira 1 szelet szalámis vajas kenyeret paprikával+citromos zöld tea, ebédre csontlevest, rakott krumplit és 2 szelet eper lekváros piskótatekercset.

Tegnap reggelire 4 bundáskenyér,tejföllel és paprikával + bögre narancsos tea, tízórai 1 banán volt és 1 mandarin, ebéd paradicsomleves, lasagne éa 2 kakaós palacsinta, aztán ettem 1 almát, 1 narancsot, 1 bounty csokit, uzsi volt 1 magvas császár zsemle vajkrémmel és sonkával, uborkával. Vacsi pedig kakaós tejbegríz + forró csoki :)

2021. márc. 21. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Reggelire hurkát ettem kenyérrel. Aztán kürtőskalácsot. Az ebéd még nem tudom mi lesz.
2021. márc. 21. 13:11
 3/13 anonim válasza:
61%
szalonnát hagymával
2021. márc. 21. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli :

- Szardíniás vajas kenyeret paradicsommal

Ebéd:

- Csontleves daragaluskával

- Fokhagymás, köményes sertéssültet rizi-bizivel

- Ecetes dinnye és uborka

2 szem valami vacak csokis- mogyorós praliné, de már bánom is. Oda a jó "fűszeres" elégedettségem! :D

2021. márc. 21. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
reggelire tejeskávé, ebédre zsírszegény túró pár korpovit keksszel és kigyóuborkával, fogyókúra van, vagy mifene, szóval nem is olvasgatlak benneteket tovább :-)
2021. márc. 21. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Reggeli egy nagy bögre tea, ebéd egy tányér borsóleves. Ennyi. Nincs étvágyam, lázas vagyok. Még a kávét sem kívánom 😢
2021. márc. 21. 14:29
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Reggeli: 2 szelet toast kenyér

Ebéd: 3 szelet toast kenyér

Lábadozó covidos vagyok, így sok étvágyam nincs és az se esik jól amit megeszek.

2021. márc. 21. 14:38
 8/13 alletta ***** válasza:
100%
reggelire cserkész kolbászt, ebédre mustáros, sajtos sült csirkemellet rizi-bizivel, csalamádéval.
2021. márc. 21. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ébredés után egy joghurtitalt, pár szem kesut meg

Reggelire eszpresszót, egy lágy tojást paprikával "abonett-félével", meg egy teát

Tízóraira zabpelyhet főztem (3,5% vaníliás tej, kókuszzsír, cukor, mogyoróvaj) :)

Ebédre maradék húsleves volt, egy gm wrap (pico de gallo, jalapeno, tex-mex) és két kinder csoki + tea

De már kezdek éhes lenni, úgyhogy elnassolom a maradék (hát, kb 1,5 evőkanál :/) guacamolét, meg pirítok hozzá sajtos tortilla csipszet, és iszok egy tejeskávét, mert finom :D

Vacsira sütök egy ham & eggs-et (a sonkát már meg kéne enni), nassnak meg házi mogyoróvajas kekszet

2021. márc. 21. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
*meg 2 db gm kekszet - kimaradt
2021. márc. 21. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!