Mit ettél ma?
Ma reggelire rántottát 3 tojásból, 2 sült virslit, bébi spenótot, koktél paradicsomot, fetasajtot, 2 magvas császárzsemlét, 1 kinder pinguit, és mellé ittam egy bögre kakaót. Tízóraira 1 szelet szalámis vajas kenyeret paprikával+citromos zöld tea, ebédre csontlevest, rakott krumplit és 2 szelet eper lekváros piskótatekercset.
Tegnap reggelire 4 bundáskenyér,tejföllel és paprikával + bögre narancsos tea, tízórai 1 banán volt és 1 mandarin, ebéd paradicsomleves, lasagne éa 2 kakaós palacsinta, aztán ettem 1 almát, 1 narancsot, 1 bounty csokit, uzsi volt 1 magvas császár zsemle vajkrémmel és sonkával, uborkával. Vacsi pedig kakaós tejbegríz + forró csoki :)
Reggeli :
- Szardíniás vajas kenyeret paradicsommal
Ebéd:
- Csontleves daragaluskával
- Fokhagymás, köményes sertéssültet rizi-bizivel
- Ecetes dinnye és uborka
2 szem valami vacak csokis- mogyorós praliné, de már bánom is. Oda a jó "fűszeres" elégedettségem! :D
Reggeli: 2 szelet toast kenyér
Ebéd: 3 szelet toast kenyér
Lábadozó covidos vagyok, így sok étvágyam nincs és az se esik jól amit megeszek.
Ébredés után egy joghurtitalt, pár szem kesut meg
Reggelire eszpresszót, egy lágy tojást paprikával "abonett-félével", meg egy teát
Tízóraira zabpelyhet főztem (3,5% vaníliás tej, kókuszzsír, cukor, mogyoróvaj) :)
Ebédre maradék húsleves volt, egy gm wrap (pico de gallo, jalapeno, tex-mex) és két kinder csoki + tea
De már kezdek éhes lenni, úgyhogy elnassolom a maradék (hát, kb 1,5 evőkanál :/) guacamolét, meg pirítok hozzá sajtos tortilla csipszet, és iszok egy tejeskávét, mert finom :D
Vacsira sütök egy ham & eggs-et (a sonkát már meg kéne enni), nassnak meg házi mogyoróvajas kekszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!