Miért nem lehet kapni pörköletlen mogyorót?
Figyelt kérdés
Zacskózottra gondolok, ami meg van pucolva.
Az összes fajta üzletben voltam szerintem itt Magyarországon, és mindenhol csak pörkölt van, illetve héjas sima. Mindenhol vettem pörköltet, 2 fajta volt ehető, a másik kb. 30 meg olyan keserű, hogy inkább kávébabot rágcsálnák helyette, mert még az is édesebb. Miért pörkölik a legtöbbet sötétbarnára? Ehetetlen lesz tőle. Jó az egyáltalán valamire?
Tud valaki olyan boltot, ahol lehet venni pörkölés nélkülit?
2021. márc. 19. 16:09
1/10 anonim válasza:
Nem létezik pörköletlen mogyoró, mivel azt pörkölik a készítés közbe😂😂 miért nem a humor kategóriába tetted?
2/10 anonim válasza:
Gondolom lehet kapni közvetlen a termelőktől, de nem hiszem hogy pörkölés vagy száritás nélkül sokáig eltartható.
4/10 anonim válasza:
Azért pörkölik hogy tartósítva legyen tehát tovább bírja, meg nem csírásodik ki. Nyilván zárt sötét zacskóban nem fog, de megromlani annál inkább. Ha minden áron pörköletlent szeretnél magyarul nyerset akkor közvetlen termelőnél próbálkozz a beszerzésen.
5/10 anonim válasza:
Szerintem én is láttam már talán a Tescoban a kimérős magok között. De nem kapható mindig. A Sparban szoktam venni fél kilós sózott pörkölt földimogyorót, aminek kék a zacskója. Az szerintem nagyon gyengén van megpörkölve (én pont ezért nem is szeretem).
6/10 anonim válasza:
Mi a baj a #1es válasszal?😬 Én is így tudtam😅
7/10 anonim válasza:
a törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól
8/10 anonim válasza:
Kapható kimérve, magos boltokban, néha szupermarketekben is. Nem praktikus, mert hamarabb megromlik a benne található olajtól, míg a pörkölt mogyoró évekig eláll.
9/10 anonim válasza:
Földimogyoró, vagy törökmogyoró? Pörköletlen törökmogyoró van pl a Metróban.
10/10 anonim válasza:
Lehet kapni
Metroban van metro chef
Body builder shopokban/bioboltokban is szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!