A pörköletlen mogyoró egyészségesebb, mint a pörtkölt tényleg? Ha igen, akkor miért?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 17. 16:58
1/2 anonim válasza:
Ez olyan, mint a citrom vagy a paprika vagy egyéb. Ha a citromot belerakod forró vízbe, mert teát készítessz, akkor a hő hátasára a vitaminoknak búcsút mondhatsz. Ahogy a paprikába is van vitamin. De, ha már paprikás krumplit készítessz, akkor pápá vitamin.
Na akkor ugyanez a helyzet a többivel is. Remélem segítettem
2/2 anonim válasza:
Földimogyoróra gondolsz? Az egy hüvelyes növény termése, én biztosan nem enném meg nyersen. A törökmogyoró jobb nyersen, a benne lévő zsírsavakra lehet negatív hatással a magas hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!