Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Netpincéren/Wolton ha rendelte...

Netpincéren/Wolton ha rendeltek mennyi borravalót szoktatok adni?

Figyelt kérdés
A rendeléshez adjátok az összeget vagy kézben?
2021. márc. 18. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy átlag 2-3000 Ftos kajára én sokallnám minden alkalommal a 700 ft-os borravalót. Ennyire jól azért nem keresek.

Max ha olyan drágán rendelünk, akkor adnék ennyit.

2021. márc. 19. 06:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk csak kiszállítási díjjal hoznak ki bármit, így azon felül nem adok. (Amúgy se szokták megvárni a futárok, megcsörget hogy ideért, a kerítésre akasztja és mire kiérek, már a kocsiban ül és indul el.)
2021. márc. 19. 08:55
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

#5 #9 Szóval szerinted ezeket a munkákat el kell végeznie valakinek, mert hát igénybe veszed te is a szlgáltatást, viszont az azt elvállaló embereket nem kell méltányosan megfizetni? (Tudjuk, hogy az ilyen szolgáltatóknak meg a pincéreknek is a borravaló jelentős segítséget ad) Mér vagy ekkora barom amúgy? Ez a "ház, ezt a munkát vállalta, lehet váltani" szöveggel kb csak ez a baj van. Hogy szerinted igen, el kell végezni ezt a munkát, de nehogymár élhető fizetést merjen érte kérni bárki is LOL?

Én online hozzáteszem a végösszeg 10%-át.

2021. márc. 19. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

13-as

"nehogymár élhető fizetést merjen érte kérni bárki is "

Pont ez az! Kérjen normális fizetést! Csak ne tőlem, hanem a munkáltatójától!

2021. márc. 19. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően nem vagyok borravaló párti, ennek ellenére szoktam adni illetve kapni is. A kifejezetten felháborító azonban egyes éttermek azon gyakorlata, hogy hozzáadják a végösszeghez a mondjuk 10% szervizdijat. Akkor phaszért nem építi bele egyből az árba? Ez majdnem olyan ciki, mint mikor a kiskereskedés nettó árakat tüntet fel az árlistán. Ki a phaszt érdekel a nettó ár, ha úgyis a bruttót fizeted ki?
2021. márc. 21. 06:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom honnan szoktál rendelni, de netpincérnél/woltnál sajnos vagy szerencsére, ezt mindenki maga döntse el, nem lehet látni hogy valaki jattol, csak az élelmiszer átadása után. Szerintem az online jattnak nincs is túl sok értelme, bár én mindig nagyon örülök neki. :)
2021. márc. 21. 06:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Futárként mondom átlag 100 Ft-ot kapunk per cím...
2021. márc. 25. 16:41
 18/18 A kérdező kommentje:

Wow szóval aki 500-600 jattol az kiugróan magas összeg ?

2021. márc. 25. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!