Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik mag nélküli görögdinnye?

Létezik mag nélküli görögdinnye?

Figyelt kérdés
Ha igen hol lehet venni? Mert úgy zavar mert vettünk egy nagyon finom mézédes görögdinnyét de azok a hülye magok miatt nem lehet élvezni :@@
2010. aug. 19. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát kapard ki a magot belőle..
2010. aug. 19. 10:12
 2/7 anonim válasza:
Létezik! Én csak olyan görögdinnyét eszek meg amiben már eleve nincs mag, mert nagyon idegesítőek. Mo-n még ritkán lehet kapni, de külföldön már mindennapossá vált. Esetleg kérdezz meg egy dinnyeárust ott ahol laksz hogy nálatok van e.
2010. aug. 19. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
De miért zavar titeket a mag? Ezt sohasem értettem.
2010. aug. 19. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Hihetetlen ,de van!

Ennyire kényelmesedik az emberiség!!!

2010. aug. 19. 11:18
 5/7 anonim válasza:

Japánban van kocka alakú görögdinnye is.

[link]

2010. aug. 19. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
én sem értem mit kell hisztizni, de sparba most elvileg "mag nélküli kiszerelésű" dinnye kapható, az újság szerint
2010. aug. 19. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát igenis idegesítő benne a mag. Ugyanis ha nem eszed meg (márpedig miért ennéd, hiszen kemény, keserű és távozáskor megkarcol) akkor elég körülményes és hosszadalmas kerülgetni. Amivel még nem is lenne baj, hiszen amúgy sem egészséges gyorsan enni, de vendégségben furán néznek az emberre amikor a dinnyében pacsmagol.

Tudom, hogy a dinnye maggal természetes, de ha már létezik mag nélküli, akkor azt veszem, ha kapok. (márpedig kis vidéki város piacán kaptam :P)

2011. jún. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!