Hogyan iszod a kávét?
Figyelt kérdés
1 kanál cukor és egy kis tej vagy tejszinhabbal de altalaban tejjel2021. márc. 16. 19:54
1/25 anonim válasza:
Sok kave, pici tej, ennyi.
Ha nagyon edesre vagyom, akkor picit tobb tej+edesito+tejszinhab. De ez az utobbi nagyon ritka.
2/25 anonim válasza:
Már nem iszok régóta.Gyerekként és tinédzserként még ittam rendszeresen mikor mamáméknál voltunk,2 kockacukorral,és sok tejjel,de a tejszínhabot is nagyon szerettem mindig,kávéba is,vagy gesztenyepürén,vagy pudingon,vagy csak úgy magába.
4/25 anonim válasza:
Lefőtt kávét feketén vízzel felhigítok, teszek bele holland kakaóport és egy kevés mézeskalács fűszerkeveréket. Nem szeretem a kávé ízét, a hatás miatt iszom, de így finomabb.
5/25 anonim válasza:
Presszókávé feketén, cukor és tej nélkül.
6/25 anonim válasza:
Kíváncsiságból ki is mértem: 5cl presszókávé, 1.5cl tej 2.8%., 1 kocka cukor.
7/25 anonim válasza:
10/25 anonim válasza:
Kevés tejjel/tejszínnel, 2 kiskanál kevés cukor, hidegen vagy langyosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!