Hany cukorral iszod a kavet es hogyan?
Figyelt kérdés
Én 1 cukor tejszinhab vagy kis tejjel2021. márc. 13. 21:24
1/19 anonim válasza:
Hány éve iszom? Hány cukorral? -by Lia (beugró).
2/19 anonim válasza:
Fél bögre kávé, egy kevés tej, 1 kanál cukor.
3/19 anonim válasza:
Pici tejjel vagy feketén. Nem iszom cukorral csak nagyon ritkán, kora reggel, ha bögrével főzök és nagyon ráérősen akarom kortyolgatni.
4/19 anonim válasza:
Ritkán iszok kávét. Akkor attól függően milyen erős. 3-4 kiskanállal minimum. Nemrég felszereltek a melóhelyen egy új kávégépet és 3 napig ingyen volt belőle minden. Nyilván a legerősebbet kérte mindenki, "ingyen van, legyen benne a legtöbb mindenből". Na, ahhoz úgy 7 kiskanál kellett, annyira keserű volt úgy.
5/19 anonim válasza:
1 teáskanál méz(vagy cukor, ha az nincs) plusz kb 0,5 dl hideg tej, hogy lefőzés után rögtön iható hőmérsékletű legyen.
6/19 anonim válasza:
Én kis tejjel.
2 éve lejöttem a cukorról
7/19 anonim válasza:
2-3 kávés kanál egy rendes adag kávéba. Egy izmos adag kávéba (125ml, tehát a nagyobb kávés pohár ami itthon van) rakok 4-et is, mert ott a folyadék mennyisége miatt mindenképp kell több. Úgy nagyjából arányaiban a kávé 1/5-1/7 részét töltöm fel kávéval, ha tippelnem kéne.
Ha van barna cukor, azt használom inkább. Ha kotyogós, akkor persze kilőve, mert az előre be van cukrozva és itthon azt mindenki sima cukorral csinálja, mivel nem mindenki szereti a barna cukrot.
Tejet sosem teszek bele, csak ha nagyon meleg és gyorsan meg kell innom. Kávét iszok, nem pedig tejet, de keveréket sem, így nem kell bele semmi. Ha egyszer-egyszer jó minőségű kávét veszek, azt még feketén is megiszom.
8/19 anonim válasza:
Tejjel vagy csokikával, néha kicsit megsózom.
10/19 anonim válasza:
Fél pohár kávé abba pici tej+1 kiskanál kávé krémpor +2 kockacukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!