Nespresso 40ml kávét egy "csapott tk" mézzel😆 most jövök le a tejről, amúgy pici tej 1tk méz volt a 40ml kávémhoz😊
2021. márc. 13. 22:37
12/19 anonim válasza:
Soha nem tettem cukrot a kávéba, számomra úgy ihatatlan lesz. Csak feketén, vagy tejjel. :)
2021. márc. 13. 22:41
13/19 anonim válasza:
Cukorral nagyon ritkán. Szirupokat tartok itthon, abból szoktam használni, kb egy teaskanalynit. Most a legújabb épp egy gesztenye szirup, az valaministwni finom. Reggel egy doppio, egy ristretto és olyan 250ml habosított tej, egy kanál szirup az indítóm. Napközben mikor mihez van kedvem. Nyáron jegeskávé. Ez nálam cold brew kávé és hideg tej 1:1 arányban minden nélkül.
2021. márc. 14. 09:02
14/19 anonim válasza:
Felig nyitott szemmel kicsoszogok a konyhaba, megeresztem a forro vizet es csinalok egy bogrenyi instant kavet csapmeleg vizzel ... es ennyi.
Kavezas elott meg sem talalnam, hogy hol a cukor es biztos melle ontenem a tejet :)))
2021. márc. 14. 11:17
15/19 anonim válasza:
Nespresso 40 ml-es (espresso) vagy 110 ml-es (lungo) kávét főzök attól függően hogy milyen kedvem van és milyen kapszulám van otthon. Vagy feketén iszom, vagy kevés, kb 1-2 evőkanálnyi tejjel. Cukrot, mézet, szirupot sose teszek bele.
2021. márc. 15. 00:06
16/19 anonim válasza:
Reggel: ébredés után egy eszpresszó, egy előrecsomagolt kicsi kávétejszín + két cukor, aztán rá egyórára a reggelim előtt még egy.
Napközben pedig
- kis kávé, tejszínhab+cukor, kakaópor (fahéj) vagy
- tejes kávé
- és ilyenkor általában teszek bele mandulakrémet, vagy mogyoróvajat, juhatszirupot, esetleg Kokosmuss-t
2021. márc. 15. 15:43
17/19 anonim válasza:
"Ébredés után" - naja, miután felöltöztem és lesétáltam a pékségbe friss zsemléért a páromnak. Gluténérzékenyként onnan csak a kávé jöhet szóba, de az nagyon finom, frissen főzött, úgyhogy naná.
A reggeli közbeni kávém az már itthoni neszkávé + tejszín + cukor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!