Hogyan iszod a kávét?
Figyelt kérdés
A kávét mindenki máshogy ízesíti,te hogyan? Ha egyáltalán ízesíted.
Én 3 cukor+tej.
2009. máj. 25. 09:48
2/23 anonim válasza:
édesitőszer és tej, csak világosbarnán iszom meg a kávét
3/23 anonim válasza:
Háát én megfogom a Cannabis-t kisütöm hassis-nak és beleteszem a kávé-mba ezurán iszokrá egy korsó Hubertust majd elmegyek lazulni :)
6/23 anonim válasza:
Sok cukorral és tejjel, néha még tejszínhabbal is, ha van itthon. az erősre főzött kávét szeretem, amiből elég fél csészényi. régóta kávézom, de nem bírnám meginni magában.
7/23 anonim válasza:
ritkán iszom kv-t ,de akkor is sok cukorral+sok tejjel/tejszínnel
8/23 anonim válasza:
Édesítőszer 1-2 csepp és tejszín
9/23 anonim válasza:
Amerikai tipusu kàvét iszom, azt két cukorral,tej nélkul, reggel ugy keszitem hogy fele koffeinmentes, fele " normàl", délutàn pedig egy bogre koffeinmentes, kulonben korbefutnàm a hàztombot..
10/23 anonim válasza:
Régen havonta egyet ittam a társaság kedvéért, csak az illatát szerettem, 2 éve rászoktam, de most próbálok leszokni. Amúgy 2 cukor és sok tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!