Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hétfőtől az éttermek is bezárnak?

Hétfőtől az éttermek is bezárnak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Holnap reggeli Kossuth rádiós interjúból illene kiderülnie a részleteknek, ha addig nem is....

Nálunk a fél rokonság autószerelő műhelyben dolgozik, mi is izgatottan várjuk, hogy vajon ők dolgoznak-e jövő héttől vagy sem.

Eléggé se füle se farka volt ez a bejelentés. :(

2021. márc. 4. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Most olvasom a hvg-n, hogy a bejelentés szerint a posták meg a bankok is bezárhatnak. :( Káosz
2021. márc. 4. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

"Akkor passz, várjuk ki mi lesz a közlönyben .....

- igen, abban igazad van, hogy az a hivatalos - de néha még abból sem derül ki mostanában egyértelműen...

"- mert az ilyne netes oldalak aztán kitudja."

Direkt azért linkeltem a Világgazdaság oldalt - és nem ilyen Ripost, Blikk és hasonló színvonalúakat :-) - mert ez azért mégiscsak hitelesebb...

2021. márc. 4. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A legvégén írja, hogy a részletszabályozás a holnapi napon jelenik meg.

Ez a hivatalos oldal.

2021. márc. 4. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, hogy lehúztátok a 6-os választ, az viszont annál inkább, hogy emberek nem tudnak különbséget tenni a szavak jelentése között.

Azt írtam, rosszul gondolja az, aki azt gondolja, hogy elvitelre lehet-

erre lehúztatok.

Akkor leírom: elvitel nem egyenlő a házhozszállítással.

Elvitel: bemész, megrendeled, amíg elkészül, megvárod és viszed "elfele".

SZEMÉLYES jelenlét, bent tartózkodás az üzletben.(na ez fog megszűnni)

Házhozszállítás: internetes megrendelés, kb. 1 perces átvétel és kártyás vagy készpénzes fizetés a futárnál (már ahol engedik). Ezt tuti nem tiltják.

2021. márc. 5. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok,

Hát, ebből nem derült ki semmi. Direkt rohasztottam az agyam a reggeli interjúval, de csak a virágboltok és a gazdaboltok tudtak meg bármi újdonságot. :(((

Jó lenne, ha nem vasárnap este jelennének meg végre a részletek!!

2021. márc. 5. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem zárnak be. Ugyan úgy lehet elvitelre és házhoz szállításra kérni ételt.
2021. márc. 21. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!