Hétfőtől az éttermek is bezárnak?
Jó kérdés.
A jelenlegi helyzetre is úgy utaltak legelőször, hogy "bezárnak" az éttermek....
Értem én, hogy folyamatban van a részletek kidolgozása, de ennek a bejelentésnek így sok értelme nem volt, csak több a kérdés mint előtte.
Elvitelre lehet én úgy értelmeztem
Hiszen rendelni lehet majd mást is pl webshop webáruházak
Rosszul gondolja, aki úgy gondolja, hogy elvitelre lehet:
"A kormány a következő döntéseket hozta a szerdai, illetve a jelenleg is zajló kormányülés után:
- az óvodákat, általános iskolákat április 7-ig bezárják.
- az üzleteket március 8-tól március 22-ig két hétre bezárják. Kivétel az élelmiszerbolt, a patika, a drogéria és a benzinkút.
- MINDEN SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL, kivéve a magánegészségügyi szolgáltatások...
a konditermeket ismét bezárják, a profi sport is zárt kapuk mellett mehet tovább
ahol otthoni munkavégzésre van mód, azt kérik a munkáltatóktól, hogy azt biztosítsák
maszkhasználat mindenhol kötelező szabadtéren
szigorítják a határátkelést
a szállodák, ÉTTERMEK bértámogatását kiterjesztik azokra a szektorokra, amelyeket most BE KELL ZÁRNI.
jelentette be a mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter."
Forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!