Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hétfőtől az éttermek is bezárnak?

Hétfőtől az éttermek is bezárnak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 12:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Jó kérdés.

A jelenlegi helyzetre is úgy utaltak legelőször, hogy "bezárnak" az éttermek....

Értem én, hogy folyamatban van a részletek kidolgozása, de ennek a bejelentésnek így sok értelme nem volt, csak több a kérdés mint előtte.

2021. márc. 4. 12:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy elvitelre sem lehet kérni...
2021. márc. 4. 12:19
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Elvitelre lehet én úgy értelmeztem

Hiszen rendelni lehet majd mást is pl webshop webáruházak

2021. márc. 4. 12:26
 4/17 A kérdező kommentje:
#1 #3 köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 4. 12:40
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Nemtudom kipontozott le de a Magyarország kormánya Facebook oldalt is pontozz akkor mert oda Volt írvaa hivatalos oldal!
2021. márc. 4. 12:42
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

Rosszul gondolja, aki úgy gondolja, hogy elvitelre lehet:

"A kormány a következő döntéseket hozta a szerdai, illetve a jelenleg is zajló kormányülés után:

- az óvodákat, általános iskolákat április 7-ig bezárják.

- az üzleteket március 8-tól március 22-ig két hétre bezárják. Kivétel az élelmiszerbolt, a patika, a drogéria és a benzinkút.

- MINDEN SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL, kivéve a magánegészségügyi szolgáltatások...

a konditermeket ismét bezárják, a profi sport is zárt kapuk mellett mehet tovább

ahol otthoni munkavégzésre van mód, azt kérik a munkáltatóktól, hogy azt biztosítsák

maszkhasználat mindenhol kötelező szabadtéren

szigorítják a határátkelést

a szállodák, ÉTTERMEK bértámogatását kiterjesztik azokra a szektorokra, amelyeket most BE KELL ZÁRNI.

jelentette be a mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter."

Forrás:

[link]

2021. márc. 4. 12:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor feltételezem rendelni se lehet majd..
2021. márc. 4. 12:45
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Éttermekből házhozszállítást biztosan lehet - szerintem. De úgy, hogy bemész az étterembe és onnan viszed el, úgy nem (mint ahogy eddig lehetett).
2021. márc. 4. 12:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor passz, várjuk ki mi lesz a közlönyben .....mert az ilyne netes oldalak aztán kitudja. Tavaly is voltak ellentétes infók aztán a közlöny már tisztázta pl állateledel bolt nyitva lehetett.
2021. márc. 4. 12:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből meg, hogy meddig fog tartani
2021. márc. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!