Az autószerelőknek is be kell zárniuk hétfőtől? Ha lejár a műszakim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy a teljes szolgaltatás szektor is le lesz állítva.
Jól gondolom, hogy ebbe az autószerelők is beletartoznak?
És ha két két múlva jár le a műszakim, mit csinálhatok?
Ilyenkor lejárt műszakival is lehet majd tovább közlekedni a helyzet miatt?
Vagy ennyi volt az autózásnak egyenlőre?
2021. márc. 4. 11:59
1/8 anonim válasza:
Igen. A műszaki érvényessége automatikusan meghosszabbodik a veszélyhelyzet végét követő 60. napig.
2/8 anonim válasza:
Teljes lezárás van ember.
Minden beletartozik.
3/8 anonim válasza:
Az még hagyján hogy a műszaki, na de én meg rohanhatok olajcserével....
4/8 anonim válasza:
Igen, ilyen esetben lejárt műszakival is lehet közlekedni, de fontos, hogy csak belföldön.
5/8 anonim válasza:
Az a kellemetlen, ha lerohadsz valahol az úton és nem hívhatsz autómentőt, mert a szolgáltatások szünetelnek. :D
6/8 anonim válasza:
#5 Majd mindjárt valaki megmagyarázza, hogy otthon kell maradni a picsádon mert miattad halnak meg az emberek és még te is jól jársz mert nem robbansz le🤣
7/8 anonim válasza:
Es ha lerohad a feneked alatt a kocsi az ut közepén? 😒
Nonszensz ez az egész
Siman beletartozik az alap dolgokba a kocsi szervíz.
8/8 anonim válasza:
Én is így jártam tavaly. Megvártam a feloldást, aztán vittem el (sőt így is később). Nem volt belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!