Miért tuttifrutti ízű minden energiaital?
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 19:28
4/17 anonim válasza:
En palinka izt bofogok fel,ezert utalom.
5/17 anonim válasza:
Gondolom a mindegyikben meglévő dolgok miatt, ami cukor, taurin és koffein :)
6/17 anonim válasza:
Ami nalunk kaphato az nem olyan!!! xD ezt mindenki imadja es naon fini de nalatok tuti nincs ilyen xDD Guarana !!! xD
7/17 tade válasza:
Hat de kepzeld, ahol en lakom ott van! Es mar tobbszor is ittam, de nekem a Red Bull jobban izlik :)
8/17 anonim válasza:
ok csak vicceltem xD mellesleg nem tudtam, hogy Magyarorszagon is kaphato x))
9/17 anonim válasza:
Egy idoben a Red Bull be volt tiltva,hat,nem hiaba.En meg a szagatol is rosszul vagyok.
10/17 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam.
Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a taurinnak van némi kellemetlen íze, amit a tutti-frutti ízzel lehet legjobban elfedni.
De lehet, hogy sokkal egyszerűbb oka van, pl. mindenki elkezdte a Red Bullt utánozni, és maradtak annál az íznél, mert így biztosabb az üzleti siker. De azért szerintem ez kevés lenne hozzá, biztos próbálkoznának sokféle ízzel, úgyhogy valószínűbbnek tartom az első tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!