Mit tartalmaz a kedvenc Szendvicsed?đ
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 09:46
11/26 anonim vĂĄlasza:
Zsurkenyer, teliszalami, fott tojas, csemegeuborka, reszelt trappista, piros arany.
12/26 anonim vĂĄlasza:
Majonéz, sonka, mårvånysajt és fejes salåta
13/26 anonim vĂĄlasza:
Szelet friss, ropogĂłs kenyĂ©r, sĂŒlt oldalas zsĂrral megkenve, lehetĆleg hĂșsdarabkĂĄkkal Ă©s sok barna zsĂraljĂĄval. MellĂ© lila, vagy Ășjhagyma.
14/26 anonim vĂĄlasza:
Zsemle, vajkrém, 3 karika dån szalåmi, 1 lapka sajt, vékony alma szeletek
15/26 anonim vĂĄlasza:
Amit reggelire kĂ©szĂtettem ma: sokmagvas csĂĄszĂĄrzsemle, bele fekete erdei sonka kicsit ĂĄtsĂŒtve, valamint tojĂĄsrĂĄntotta natĂșran sĂŒtve.
16/26 anonim vĂĄlasza:
a. az alapja az Aldiban kapható craft buci, ebbe rakok vajkrémet, sonkåt, téliszalåmit, sajtot és jégsalåtåt/rukkolåt
b. ez elĂ©g rendhagyĂł, Ă©s valĂłszĂnƱ, hogy valaki le is fog pontozni miatta, de a mogyorĂłvajas-lekvĂĄros szendvics
17/26 anonim vĂĄlasza:
MogyorĂłvaj Ă©s lekvĂĄr nagyon elterjedt a vilĂĄgon. FĆleg USA-ban :)
18/26 anonim vĂĄlasza:
De lĂĄtom, lepontozĂĄs megy nĂ©hol, ahol nem szokvĂĄnyos szendvics van... Ășgyhogy valĂłszĂnƱ majd te is kapsz nĂ©hĂĄnyat, de nem foglalkozz velĂŒk. Ćk nem kĂ©rnek majd a szendĂłdbĂłl.
19/26 anonim vĂĄlasza:
#17-18-as vĂĄlaszolĂł
Tudom, hogy az USA-ban elég elterjedt, a rendhagyót Magyarorszågra értettem.
20/26 anonim vĂĄlasza:
Nem szeretem a szendvicseket :) Semelyiket - szendvicsként.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!