Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mézet teán és kenyéren kívül,...

Mézet teán és kenyéren kívül, mivel lehet enni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy mézes tea, mézes kenyér, mézes krémes stb. Ezeken kívül mivel lehet mézet enni?
2021. febr. 18. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor nagyon kívánok valami édességet, akkor magában is szoktam néhány kanálnyit enni, vagy kikeverem egy kevés vajjal és keserű kakaóval, s azt elnyalogatom csokoládé helyett. Vajjal krémesre keverve kenyérre, vagy kalácsra kenve is nagyon finom.
2021. febr. 18. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Görög joghurttal összekevered, megszórod dióval, reggelinek ezt eszik Görögországban.

Ilyenkor télen szoktam félbevágott almára csurgatni+dió és így kicsit megsütni.

2021. febr. 18. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha sütőben sütök valamilyen húst, előtte mézzel elkevert fűszerekkel szoktam bekenni. A méz édessége nem fog majd érződni a kész húson, viszont nagyon szép színe lesz tőle.
2021. febr. 18. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Mézes mustáros hús
2021. febr. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!