Miben viszitek a kenyeret melóba?
Figyelt kérdés
Eldobható nejlont nem akarok már használni, kenyérzsákban meg kiszárad a kenyér..összezárható zacsi meg pöcsölős :D ötleteket várok2021. jan. 3. 17:54
1/17 anonim válasza:
Csomagold konyharuhába, vagy most már vannak dizájnos kézműves uzsonnás tasakok, vegyél egyet.
2/17 anonim válasza:
én rendeltem direkt ehhez való újraszalvétát, vagy mi a neve. Nagyon szeretem, ha kell, megkeresem, hol rendeltem
3/17 anonim válasza:
Konyharuhából köss neki egy batyut, akaszd egy botra és vedd a válladra! Én is mindig így megyek melózni.
4/17 anonim válasza:
Egy veknit viszel, vagy hogyhogy kenyérzsákban próbáltad? :)))
Mi a pöcsölős a zip-es zacskóban?
5/17 anonim válasza:
Hát akkor ne eldobhatósba tedd, meg zárhatóba, hanem egy sima teszkós szatyorba, és kösd be a fogantyúnál. Mekkora kenyeret viszel? Szendvicset, vagy egy egész kenyeret?
6/17 anonim válasza:
Szendvicset vihetsz uzsonnás dobozba.
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Szalvétában? Egy kilóhoz mondjuk kell majd egynéhány, de környezettudatosan élsz, ezt ne vedd figyelembe.
9/17 anonim válasza:
De szendvicsről van szó, csak hülyén fogalmaztad meg, vagy komolyan egy vekni kenyeret viszel magaddal a munkahelyedre csak úgy magába? :D
10/17 anonim válasza:
😁😀 biztos nem veknit visz, de erre az eshetőségre is gondoltunk a kenyér hatékony, egyúttal környezettudatos becsomagolásának használati utasításához😁😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!