Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miben viszitek a kenyeret melóba?

Miben viszitek a kenyeret melóba?

Figyelt kérdés
Eldobható nejlont nem akarok már használni, kenyérzsákban meg kiszárad a kenyér..összezárható zacsi meg pöcsölős :D ötleteket várok
2021. jan. 3. 17:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Csomagold konyharuhába, vagy most már vannak dizájnos kézműves uzsonnás tasakok, vegyél egyet.
2021. jan. 3. 17:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
én rendeltem direkt ehhez való újraszalvétát, vagy mi a neve. Nagyon szeretem, ha kell, megkeresem, hol rendeltem
2021. jan. 3. 18:04
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Konyharuhából köss neki egy batyut, akaszd egy botra és vedd a válladra! Én is mindig így megyek melózni.
2021. jan. 3. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy veknit viszel, vagy hogyhogy kenyérzsákban próbáltad? :)))

Mi a pöcsölős a zip-es zacskóban?

2021. jan. 3. 18:19
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát akkor ne eldobhatósba tedd, meg zárhatóba, hanem egy sima teszkós szatyorba, és kösd be a fogantyúnál. Mekkora kenyeret viszel? Szendvicset, vagy egy egész kenyeret?
2021. jan. 3. 18:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicset vihetsz uzsonnás dobozba.
2021. jan. 3. 18:31
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Vegyél a meskán ilyen szendvicses zacskót. Ezerféle színben és verzióban lehet kapni. Pl.

[link]

[link]

[link]

stb .stb.

2021. jan. 3. 18:33
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Szalvétában? Egy kilóhoz mondjuk kell majd egynéhány, de környezettudatosan élsz, ezt ne vedd figyelembe.
2021. jan. 3. 18:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
De szendvicsről van szó, csak hülyén fogalmaztad meg, vagy komolyan egy vekni kenyeret viszel magaddal a munkahelyedre csak úgy magába? :D
2021. jan. 3. 19:17
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
😁😀 biztos nem veknit visz, de erre az eshetőségre is gondoltunk a kenyér hatékony, egyúttal környezettudatos becsomagolásának használati utasításához😁😀
2021. jan. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!