Paprikáskrumplihoz szoktak kenyeret enni, vagy nem?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy fogok főzni jövőhéten, de ahogy elkezdtem összeszedni a hozzávalókat, ez most összezavart. Ti szoktatok enni hozzá?2020. okt. 24. 15:28
1/26 anonim válasza:
Bizony, én szoktam, méghozzá jó ropogós, friss kenyeret. Bár nálam mondjuk a paprikás krumpli csak "csóró" verzióban az igazi, tehát mindenfele húsféle nélkül, csak a krumpli, jó sok lével, villával összetörve, nyáron kovászos uborkaval, télen ecetes almapaprikaval 😍😍😍
2/26 anonim válasza:
Én sosem úgy eszem a kajákat, ahogy mások szokták.
A nokedlis pörkölthöz szeretek jó friss kenyérbelet enni.
Ha itt mindenki azt mondaná, hogy ahhoz nem kell kenyér, én akkor is enni fogok hozzá, mert így szeretem.
3/26 anonim válasza:
1-estől eltérően és szoktam bele virslit , vagy füstölt kolbászt tenni és szoktam hozzá kenyeret enni, de csakis friss kenyeret.
4/26 anonim válasza:
2!
Mint a nagypapám, ő is mindenhez evett kenyeret
5/26 anonim válasza:
Én mindenhez eszem kenyeret.
Van a belsőmben egy rekesz, ami kenyeret akar. Ha kihagyom, az üres marad, és én éhes maradok.
6/26 anonim válasza:
5-ös
Ikertestvérem, végre megtaláltalak... !!!
:))))
7/26 anonim válasza:
Mi is szoktunk hozzá kenyeret enni.
8/26 anonim válasza:
Én szálonkábűrt szoktam szopogatni mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!