Tényleg megváltozott a Milka csoki íze?
Figyelt kérdés
Az óriás táblára gondolok, a sima tejcsokisra. Vagy én érzem rosszul, vagy tényleg èmelyítően édes lett? 2 kocka után már soknak is érzem. Ennyire édes lett a Milka tejcsoki?2021. febr. 17. 14:23
1/12 anonim válasza:
Én már egy-két éve így vagyok vele, de én sem tudom, hogy az ízlésem változott, vagy ez a csoki.
2/12 A kérdező kommentje:
Régen 4 kockát simán megettem belőle, most pedig egy és fél kocka után már émelyegtem, mintha 5 kg cukrot ettem volna. Iszonyatos lett az íze.
2021. febr. 17. 14:36
3/12 anonim válasza:
Nekem leginkább az állaga taszít!
Mint egy megkeményedett kocsikenőcs!
A finom csoki az roppan! Nem kenődik, mint a zsír...
4/12 anonim válasza:
A Milka egy kommersz csoki, ha számít az íz, akkor nem errefelé kell keresgélni.
5/12 A kérdező kommentje:
Régen nem volt "kommersz'! Nagyon is minőségi volt. Most meg kb ehetetlen.
2021. febr. 17. 14:57
6/12 anonim válasza:
Csak a marketingje volt nagyon jó. Nem mondom, hogy rossz csoki volt, de igazi, minőségi csokoládét soha nem gyártott a Milka. Nézd meg, most sincs rendes étcsokoládéja, csak egy Dark nevű, magasabb kakaótartalommal, de ugyanúgy tejjel.
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a gond az lehet, hogy az alapanyagokat változtatták, és az arányokat. Kóstolj meg egy Németországban gyártott Milkát, utána kóstold meg ugyanazt magyar gyártásban. Ég és föld.
2021. febr. 17. 15:59
8/12 anonim válasza:
Nem, én a németországin is változást vettem észre.
9/12 anonim válasza:
Aki szerint a Milka jó csoki, az olyan, mint az ember, akinek világéletében Ladája volt, és azt dicséri mindenkinek. És ha azt mondod, hogy a Lada nem is jó autó, megsértődik, meg hülyének néz. Pedig csak nem ismeri a kínálatot.
10/12 A kérdező kommentje:
9-es, nem is értelek. A téma a Milka csoki, nem pedig másik fajta. A ladás hasonlatod hogy jött ide, nem is értem.
2021. febr. 17. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!