A kérdező szavazást indított:
Jó
Rossz
Elmegy
22 szavazat
1/12 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert elég drága ahhoz, hogy megvegyem, ha amúgy meg szar :D
2/12 anonim válasza:
Én a legolcsóbb nónémet szoktam venni nagyritkán. Az teljesen jó, nem hiszem hogy megéri 3x annyit kiadni egy márkásabbért.
3/12 anonim válasza:
Szerintem jó egy normális mogyorókrém. Szerintem majdnem ugyanolyan, mint a többi mogyorókrém...
4/12 anonim válasza:
Ausztriában vettünk már, de semmi extra.
5/12 anonim válasza:
A Milka tucat kategória, gondolom a mogyorókréme is az. Nem leszólásból, csak ez tény.
#2: Nem, a legolcsóbb noname biztosan nem olyan jó, mert a mogyoró nem egy olcsó cucc, szóval olcsó csak akkor tud lenni bármi ilyen, ha kispórolják belőle. Akkor te csak valami cukros, mogyorókrém ízű pasztát eszel, amit lehet, hogy szeretsz, de az nem minőség.
6/12 anonim válasza:
A Nutoka sokkal jobb ár-érték arányú. Ugyanolyan íze van, mint a Nutellának, az összetevői is tök ugyanazok, de feleannyiba kerül. Aldiban meg Lidl-ben lehet kapni.
7/12 A kérdező kommentje:
A Nutokát kóstoltam, szerintem egyáltalán nem ugyanolyan
2020. dec. 17. 12:37
8/12 anonim válasza:
1% mogyoró, 99% cukor. Ez az "új" Milka. Régen tényleg jó volt.
9/12 anonim válasza:
#6: igen, csak nem mindegy, hogy ha az ember egészségtelen dolgot eszik, akkor a mennyire egészségtelent választja :D
Tény, hogy a két termék összetevői közel azonosak, elvégre mindkettő mogyorókrém, azzal a különbséggel, hogy a Nutellában nincs repceolaj, és idegen aromák, és feltételezhetően minőségibb eljárással/alapanyagokból készül.
10/12 anonim válasza:
én a crunchy peanut butter creme-et szeretem, az mogyoró ízű. szép sárgás színe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!