Milka. De a simát nem. Nekem túl édes, kell valami plusz bele. De szeretem, hogy krémes, lágy, könnyen olvad és jó töltelékeik vannak. Meg a süteményeik is jók, a fánkon kívül, az nagyon édes. Kekszes dolgokat még nem ettem, amit a Milka dobott piacra. Ha dobott egyáltalán...
Az Oreónak a keksze egész finom, bírom, hogy ropogós, de még is könnyen el lehet harapni. Egész finom is a keksze, bár 3-nál több egyszerre nem kellene. A töltelékét nem szeretem, túl édes és olyan furi íze van, számomra. Az epreset és azt a nagyon vékonyat nem tudom megenni, nem ízlenek. Nem tudom, hogy milyen termékeik vannak még, csak a jégkrémet kostóltam, de az nekem semmi újat, semmi pluszt nem adott.
Asszem van oreós milka is, ilyen "rudacska". Emlékeim szerint ízlett, mikor annó megkóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!