Melyik a kedvenc Milka csokitok?
Figyelt kérdés
Mogyorós, Epres, Karamelles, Habkrémes, Noisette vagy sima tejcsoki...stb? Most a táblás Milkákra vagyok kíváncsi, de jöhet akár Wafelini..stb is. Nekem a Nosiette a kedvencem ;)2020. aug. 28. 08:23
2/22 anonim válasza:
aminek olyan az íze mint a kindertojásnak, vékony fehér réteg van benne
a másik amiben egy ilyen kakaós réteg van a közepén
3/22 anonim válasza:
Nekem a chocolate dessert. A többi túl édes. Ennek még elég jó csoki íze van, nemcsak édes.
4/22 anonim válasza:
Nekem az, amelyikben keksz van, de nem darabka, hanem rendes kisebb egész keksz.
5/22 Morzsi007 válasza:
Noisette, tejcsokis, kakaós oreo-s
6/22 anonim válasza:
Én nem szeretem a csokit, de a gyerekeim kedvence az egész oreos.
8/22 anonim válasza:
A sima, amiben semmi felesleges nincs. De ezer éve nem ettem olyat sem, inkább a jobb minőségű csokoládét részesítem előnyben, ha már nagy ritkán eszembe jut ilyesmit enni.
9/22 anonim válasza:
A collage karamellás a kedvencem. Sajnos ritkán látom mert a málnás verzió átvette az uralmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!