Melyik joghurtnak nincs savanykás íze?
Figyelt kérdés
Nem igazán szerettem sosem a joghurtokat, mert savanykásak. Most viszont orvosi javaslatra (gyomorom miatt) kénytelen leszek joghurtokat enni. Mondanátok nekem olyan joghurt fajtákat/ízeket/márkákat, amelyek nem annyira savanykásak?2021. febr. 15. 20:53
1/20 anonim válasza:
Muszáj joghurt? Kefír nem jó?
A kaukázusi kefírt mondanám, kiemelten egészséges.
2/20 anonim válasza:
Muszáj natúr joghurt? Ha nem akkor egyél gyümölcsjoghurtot, azok nem olyanok.
3/20 anonim válasza:
Az ízesített joghurtok közül szerintem a vaníliásak a legkevésbé savanyúak.
4/20 A kérdező kommentje:
A kefírt még a joghurtnál is savanyyúbbnak érzem. Márkákat is mondanátok?
2021. febr. 15. 21:14
5/20 anonim válasza:
Görög joghurt
Lidl vödrös, 10% -os. Nagyon fincsi. 😁
6/20 anonim válasza:
nem ettem 10+éve, de akkoriban én activiát szerettem
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon régen egyetlen joghurt volt amit megettem (2 évente egyszer) az vaníliás ízű volt azt hiszem. Akik rendszeresen esztek joghurtot, emésztésileg, gyomorilag mit tapasztaltok? Refluxom és emiatt rengeteg savam, gyomorégésem, hasmenésem szokott lenni. Doki azt mondta, egyek joghurtot. Az viszont tejtermék, és gyomorégést okoznak nekem a tejtermékek. Vagy a joghurttól nem lehet ez?
2021. febr. 15. 21:25
8/20 anonim válasza:
Esetleg puding nem jó helyette ? Az édes...( lehet, hülye kérdés, bocs, fáradt vagyok).
9/20 anonim válasza:
én megkérdeznék mást is. főleg, hogy nekem ezt hiába mondaná...
10/20 anonim válasza:
amúgy valakinek savat okoz, nem mindenkit nyugtat meg, mint ahogy hiszik sokan. a tej(termék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!