A listából melyik édességet szereted a legjobban ? Melyeket szereted, melyiket nem ?
Mézeskalács, zserbó, kókuszgolyó - ez a listán, ami van.
Ami nincs rajta: 80%-os étcsoki, kókusztekercs, mézes krémes, lúdláb, minden olyan süti, amiben van málna és csoki
Ebből a listából a tiramisut szeretem a legjobban, de csak azt amihez nem tesznek sem műtejszínt, sem a valódit.
Egyébként a Somlói galuska a kedvenc nàlam, de Hulala nélkül.
A kókuszgolyó a kedvencem, meg imádom a tiramisut és az itthoni fánkot is, a bolti fánkoktól viszont hányingerem van.
Az almáspitét annyira nem csípem, ahogy más almás süteményeket se, sülve olyan undi íze meg állaga van szerintem. A linzert csak frissen szeretem, akkor is inkább csak a tésztáját magában, ropogósan, nem tetszik, amikor a lekvártól megpuhul. A mézeskalácsot se szeretem, szintén a szerintem gusztustalan, puha állaga miatt, viszont kb. minden más mézeskalácsos fűszerkeverékkel készült sütiket, kekszeket imádok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!