Van valami különbség az energiaitalok között?
Tavaly nyáron végigkóstoltam egy csomót, a nagy márkáktól kezdve a bevezetés alatti brandeken át egész a szupermárketek sajátmárkás termékeiig. Az áruk között volt vagy 4-5x szorzó (79 Ft-tól 379-ig), de az íze mindnek ugyanaz a mesterséges tutti-frutti aroma, a koffein mindben 32 mg/100 ml, a taurin 40 mg/100 ml.
Szóval van különbség, vagy itt aztán végképp csak a csomagolást fizeti az ember?
(Ui.: Miután viszont a közelben meghalt egy 28 éves tornatanár srác, a boncoláskor valami szörnyű állapotban találták a zsigereit, és ő napi sok ilyet megivott, azóta köszönöm, nem kérek belőlük.)
Szerintem mindnek más az íze, a Hell nagyon édes, a RedBull savanykásabb, mangós ízű, a Monster is más, de ezek relatíve jóízűek. Én az XL-t is szeretem. A szupermarketek saját termékeinek nincs olyan jó ízük, általában.
Hatásra a RedBull verhetetlen. Nem fehérember pénztárcájához mérik, de hatásosabb mint bármelyik másik.
több éve iszom napi szinten...függök
vannak ihatatlanok (playboy,burn,monter),vannak amiket nem lehet letenni (hell,sparsajátmárkás9,és van amit max félévente veszek,mert drága,de nagyonjó (redbull pl)
és vannak az átlagosok,amiből napi 2-3 lemegy (xl,adrenalin,up,és hasonlok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!