Hogyan lehet sörélesztő pelyhet készíteni otthon?
Volt aki rászórta inkább sajt helyet a melegszendvicsre.
De a receptek nagy részénél (legalábbis amikkel én találkoztam eddig) inkább bele kell keverni.
De erről ennyit mivel a google rengeteg találatot kidob rá.
14: nagyon kedves vagy.
Ezzel az erővel neked is megválaszolhatták volna, hogy ott a google, rengeteg találatot kidob.
Persze azt még mindig nem érti itt senki, hogy egy víztartalmától megfosztott élesztő hogyan fog ráolvadni egy szendvicsre.
Na sebaj, ma sem leszünk okossabak. :-D
1.
Erre rengeteg találatot kidob ahol sokkal részletesebben és hozzá értőbben leírják ezeket mint ahogyan én itt letudnám neked.
Az én kérdésemre én rá is kerestem és nem találtam semmi hasznosat és ezek után tettem fel itt a kérdést.
2.
Én soha nem is mondtam olyat hogy ráolvadna ez a te fantáziádból jött te válaszold meg.
3.
Te biztos nem.
Egyébként ha rákeresni nem akarsz akkor még mindig kiírhatsz egy kérdést ha már ennyire érdekel.
Majd szólj és én is írok neked oda olyan hasznos válaszokat mint amilyeneket te is írtál.
Amúgy okom sincsen hogy válaszoljak bármilyen kérdésedre tekintve hogy te se adtál semmilyen hasznos választ.
Csak azt nem értem, hogy ha szerinted lehet, akkor miért nem próbáltad még ki...?
Csak egyfolytában nyomod az óhéber dumát, hogy de lehet, és nincs azoknak igazuk, akik azt írják, hogy a deaktiválás plusz tökéletes szárítás nem lehetséges otthoni gányolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!