Hány éves korodban kezdtél el főzni-sütni tanulni?
Én kb. 1hónapja kezdtem el tanulni, mert nagyon érdekel.
Szeretek főzni,sütni meg minden.:)
Szeretek kreatívkodni, díszíteni az ételeket/italokat..
14éves fiú vagyok,decemberbe leszek 15.Mire oda kerül a sor már reméllem a jól elsajátítok mindent.:)
Amúgy ezeket tudom már csinálni:
-virslis chilisbab
-rakott karfiol
-főtt rizs/rizibizi
-krumplipüré
-sült gombás csirkemellfilé
-palacsinta
-tükörtojás/rántotta
-túróval töltött kifli
-rántott ételek(sajt,gomba,cukkíni,padlizsán,máj)
Még tervezem megtanulni a zserbó, a tiramisu,a sportszelet a kínai szezámmagos csirkemell, és a japán mazsolás-currys rizs receptjét.:)Ezek még ebben az évben meglesznek.:)
Te hány éves vagy?:) ÉS te mikor kezdted el? Miket csináltál már?:)
Előző vagyok:)
Csak annyi hogy még tudok rántott banánt és sült almát is.:)
ÉS banánturmixot.
Az első két válaszoló elég korán kezdte:D
Ügyesek vagytok, tényleg:)
A 20 éves már közelít az Én koromhoz:)
Hát, Én 24 évesen kezdtem, tegnap:D Szégyen, nem szégyen, ez van:P
Ja és lány vagyok:P
Ovis voltam, amikor én paníroztam a rántott húst, vagy tekertem a tésztagépet, még csigatésztát is csináltunk anno (ma már nem éri meg, olcsóbb megvenni készen).
Aztán (tanulás miatt) sok kihagyás után komolyabban 22 éves korom körül mélyedtem bele a főzésbe, és már saját receptjeim is vannak.
Én már kiskoromba is segítettem volna,de anyukám mindig lekötött valamilyen játékkal amikor főzött,mert elég szétszórt voltam és nehogy baj történjen.
Persze mamám más volt,ő megengedte.Már ovis koromban segítettem neki házi tésztát csinálni,mert ő arra esküdött.Na meg palacsintát akartam csinálni.Mamám meg persze szinte mindent megengedett úgyhogy palacsintát csináltunk nővéremmel és mamámmal.Én akartam sütni 5 évesen,a vége az lett,hogy megégettem a kezemet:D
Kisebb koromban apukám csinálta a szülinapi tortánkat,na én abba is segíteni akartam:D
Egyébként úgy igazából 10 éves korom körül kezdtem segíteni a konyhában.
Most már imádok sütni főzni:)
Ezeket tudom megcsinálni:
-Rakott krumpli,
-Rántott hús,cukkini,sajt,párizsi krumplipürével,sült krumplival,hagymás tört krumplival.
-Zöldbab és lencse főzelék.
-Gyümölcsleves.
-Túrógombóc.
-Bolognai,túrós,diós,mákos tészta.
-Pizza.
-Fekete-fehér kocka.
-Kókuszgolyó.
-Palacsinta.
-Császármorzsa.
-Zserbó.
-Csíkos süti.
-Keksztekercs.
És még rengeteg sütibe segítek anyunak:D
15/L
Mondjuk kisebb koromban szakács,pincér vagy cukrász akartam lenni:)
1. vagyok.
Nem szégyen az.:)
Kitudja, lehet hogy pár hét múlva már te csinálod a legjobb kajákat a barátaid közül, még ha ők régebben is kezdték el.:)
10:03:
Szia.Az 1.válaszoló vagyok.:)
Leírnád a pizza receptjét? Én is szeretnék csinálni valamikor, meglepném vele a családot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!