Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mondotok egészséges,olcsó...

Mondotok egészséges,olcsó menüket?

Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 02:21
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Köles minden variációja .
2021. jan. 30. 05:59
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Zoldborsofozelek tojasrantottaval

Spenot tukortojassal

Zoldbabfozelek virslivel

Lencsefozelek fottojassal

2021. jan. 30. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Paradicsomleves (készen vett püréből), sült csirke.

Hagymás tojásrántotta zsírban vagy vajban (nem olajban) sütve és savanyúság.

Sült idényzöldségek (magukban vagy zsírban, vajban sütve).

Szeletelt kenyérre SPAR párizsi (92 FT/10 dkg) és hagyma vagy savanyú.

2021. jan. 30. 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Mindmegette.hu, Nosalty.hu, Recepttár.hu. Haezekre rákeresel, és úgy keresed, hogy olcsó, gyors menük, rengeteget kiad.
2021. jan. 30. 07:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Na megint a klasszikus kérdés: mi számít egészségesnek szerinted...??

Nem egy objektív fogalom...

Nyilván van valami, amiben mindenki egyetért - de ez kb. 10-20%.

2021. jan. 30. 10:55
 6/8 anonim válasza:
Jégsaláta+víz
2021. jan. 31. 03:05
 7/8 anonim válasza:
Kenyér és víz
2021. jan. 31. 03:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Na kezdjük ott higy mi az egészséges. Szerintem alapból a bio az egészséges, minden mást vegyszereznek. Kevés ember engedheti meg magának higy csak bio ételt egyen, úgyhogy nem is kötekedni szerettem volna senkivel csak egy félreértést tisztázni.

Ebből kiindulva nem tudom miért lett lepontozva a köles mert egészséges. Nyilván aki nem szereti nem fogja megtenni.

Főzelékek

Levesek

Lecsó

Zabkása (csümölcsöt is lehet bele rakni).

Ha veszel egy csirkét a farhátból lehet csinálni levest, a többit sütőbe rakni bármilyen zöldséggel, vagy rizzsel.

Ponty se drága ha egészben veszed, otthon megpucolod (egy videóban ajánlatos megnézni hogyan ke csinálni). Sütőben minden halat meg lehet sütni.

Panírozott hús, panírozott zöldség (hagyma, karfiol, gomba cukkini) sütőben is megsül, nem kell feltétlenül bő zsiradékban kisütni. Én egy tepsit megkenek olajjal (zsírral is lehet) beleteszed a panírozott ételt, megkenek a tetejét is, így is finom csak sokkal kevesebb zsiradékot szív magába.

Tejberizs fahéjjal a tetején

Szezonális gyümölcsökből ha tudsz majd olcsón venni azt le is fagyaszthatod így télen is eheted.

Natur joghurtba gyümölcs, egy kanál mézzel (itt az igazi mézet ajánlom ami drágább mint a cukrozott, felvizezett méz, ha ezt nem teheted meg akkor szerintem nincs értelme mézet használni).

2021. febr. 1. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!