1 éves a kisfiam. Szeretnék neki kakaót csinálni. 1,5 vagy 2,8%os tejből csináljam?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 12:19
1/8 anonim válasza:
Amit egyébként is használsz.... NIncs jelentősége.
(magánvélemény: a vizezett tejet (1.5%) vegye az, akinek hat anyja vót.. :))) )
2/8 anonim válasza:
1.5 ösöset adok. És nincs 6 anyám,csak 1
4/8 anonim válasza:
Az 1.5-ös az gyárilag vizezett tej. :-D
6/8 anonim válasza:
Én az 1,5%-ost inkább tejezett víznek hívom
7/8 anonim válasza:
Szerintem hanyagold a kakaót, addig jó, amíg nem szokik rá. Majd bölcsödében, óvodában találkozik vele, akkor úgyis kérni fogja.
De ha mindenképp kakaót akarsz neki csinálni, akkor abból a tejből csináld, ami épp otthon van.
8/8 anonim válasza:
Én 1,5-ből csináltam anno, de azt sem bírta, hasmenése lett tőle, így visszakapta a tápszert, abba raktam a kakaóport, pár hónap múlva újra próbáltam, szintén 1,5%-os tejből és akkor már nem volt tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!