Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet még kapni banánhajót?

Lehet még kapni banánhajót?

Figyelt kérdés
és egyéb ókori finomságokat? Nem nagyon vannak már ilyenek. Miért? A múltkor megkérdezték honnan jöttél te??? - Mondom a 70 es évekből... de szinte sehol nem csinálnak ilyesmit.. ország tortája... kit érdekel :-) Banánhajó!

2021. jan. 16. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
télen fagyizok egy rėszėt be is zárjåk cukråszdåkban sem árulnak mindenhol fagyit amugy sem covid idején meg nincsenek is nyitva .
2021. jan. 17. 06:59
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Imádom, nálunk ahol van kehely, ott minden cukrászdában van banán split.
2021. jan. 17. 08:10
 13/17 A kérdező kommentje:
12# igen!!!! Ez az!!! Kehely! Az is hiányzik :-)
2021. jan. 17. 09:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Most jöttem a cukrászdábol. Nem volt banán hajó. Vettem egy dominó szeletet. De nem vagyok elégedett. :) Fagyi sem volt. Szegény gyereknek egy botra kellett gyúrni egy kis havat, hogy fagyizzon. Kapott egy gombóc fehéret, meg találtam sárgát, azt ette vaníliásnak. Alig várjuk, hogy legyen újra fagylalt.
2021. jan. 17. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
szánalmas vagy, baromira nem vicces, inkább erőltetett és bugyuta.
2021. jan. 17. 15:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Bojkott. Azt írja a Gyakori k. Hogy 10 kérdést fel kell tenni. Igazából kvara nem akarok. :-)
2021. jan. 17. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Én kb. nyáron minden cukrászdában látok banán split-tet, vagyis banán hajót. Most már Banán Split néven keresd a cukrászdákban. A kelyhes fagyi lapokon ez alap fagyinak számit. Szóval lehet kapni még most is.
2021. jan. 23. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!