Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mondanatok olyan étel kombokat...

Mondanatok olyan étel kombokat amik furan hangzanak de egyutt marha jok?

Figyelt kérdés

Amiktol tartozkodik az ember amig meg nem kostolja. Mint pl: foldimogyorovajjal lekent rantotthus.

Van valami jo kombótok ami nektek bejott?

2021. jan. 12. 20:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Túrós-tejfölös tészta cukorral.
2021. jan. 12. 22:12
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Pástétomos kenyér almával de a legjobb amit nagyon imádok az az amikor a grillezett feherpeneszes sajthoz krumplival majonézt és áfonya lekvárt keverünk és azzal esszük 😍
2021. jan. 12. 23:04
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A bundás kenyeret kizárólag lekvárral eszem meg (igen, így is sózom a tojást), leginkább baracklekvárral. mondjuk ebben nincsen semmi extra, csak nálunk nem annyira megszokott, az oroszoknál tök természetes.

Ahogy sok angolszász országban tök alap, hogy a juharsziruppal leöntött palacsinta mellé bacont fogyasztanak.

A sós és édes ízeket rengeteg kultúrában keverik, itthon sokaknak rendszeridegen és csak a gyümölcs-hús kombóig jutnak el, pedig számos egyéb ételfajta esetében is remekül működik.

No meg aztán vannak az egyénileg alkotott remekművek, aminek aztán semmi sem szab határt, csak az ember sajátos ízlése. Anno a kollégiumban mikor a szilvalekváros kenyérre vegetát és majonézt szórt/rakott a szobatársam, akkor felhördültem, de aztán kiderült nem szükségből eszi így, hanem otthon is úgy szokta, hát mondom egészségére!

2021. jan. 13. 08:54
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
Sült bacon csoki bevonattal.
2021. jan. 13. 11:10
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

Kérdezz meg egy észak-amerikai indiánt, egyből rávágja:

medvetalp áfonyával.

Egy régi erdélyi recept szerint inkább a kapros mártás illik hozzá.

(hja kérem, más földrész, más ízvilág)

2021. jan. 22. 10:24
 26/28 anonim ***** válasza:
52%

Gluténérzékenyként egyszer a sulimenzán nem készítettek nekem külön kaját, a többiekét meg nem ehettem.

Gondolkoztak, hogy mit lehetne gyorsan készíteni nekem, és végül annyit csináltak, hogy a rizsre ketchupot nyomtak, majd összekeverték.

Mielőtt megkóstoltam, undorodtam ettől a kombótól, de nem volt rossz. Jó, nem egy first class food, de abban a helyzetben tök jól esett.

2021. jan. 26. 20:35
 27/28 anonim ***** válasza:
70%
Sör mellé egy szelet kenyér üresen. Ugye mondják a sörre hogy folyékony kenyér, de mégsem használják együtt. Nekem nagyon ízlett de szerintem csak fehér kenyérrel jó.
2021. jan. 27. 23:51
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Gyereknek mindig cukorral ettem a krumplis tésztát, imádtam a grízes tésztát nutellával a brióst felvágtam megvajaztam tettem bele salátát felvágottat majonézt én még a mai napig így eszek :) bár a múltkor felülübereltem a barátom pacalt evett én meg makrélát és hagytam 1 darabot simán megette hozzá :))))
2021. ápr. 25. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!