Mondanatok olyan étel kombokat amik furan hangzanak de egyutt marha jok?
Amiktol tartozkodik az ember amig meg nem kostolja. Mint pl: foldimogyorovajjal lekent rantotthus.
Van valami jo kombótok ami nektek bejott?
A bundás kenyeret kizárólag lekvárral eszem meg (igen, így is sózom a tojást), leginkább baracklekvárral. mondjuk ebben nincsen semmi extra, csak nálunk nem annyira megszokott, az oroszoknál tök természetes.
Ahogy sok angolszász országban tök alap, hogy a juharsziruppal leöntött palacsinta mellé bacont fogyasztanak.
A sós és édes ízeket rengeteg kultúrában keverik, itthon sokaknak rendszeridegen és csak a gyümölcs-hús kombóig jutnak el, pedig számos egyéb ételfajta esetében is remekül működik.
No meg aztán vannak az egyénileg alkotott remekművek, aminek aztán semmi sem szab határt, csak az ember sajátos ízlése. Anno a kollégiumban mikor a szilvalekváros kenyérre vegetát és majonézt szórt/rakott a szobatársam, akkor felhördültem, de aztán kiderült nem szükségből eszi így, hanem otthon is úgy szokta, hát mondom egészségére!
Kérdezz meg egy észak-amerikai indiánt, egyből rávágja:
medvetalp áfonyával.
Egy régi erdélyi recept szerint inkább a kapros mártás illik hozzá.
(hja kérem, más földrész, más ízvilág)
Gluténérzékenyként egyszer a sulimenzán nem készítettek nekem külön kaját, a többiekét meg nem ehettem.
Gondolkoztak, hogy mit lehetne gyorsan készíteni nekem, és végül annyit csináltak, hogy a rizsre ketchupot nyomtak, majd összekeverték.
Mielőtt megkóstoltam, undorodtam ettől a kombótól, de nem volt rossz. Jó, nem egy first class food, de abban a helyzetben tök jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!