Úgy érzem hogy nagyon egyhangú a kajálásom, hogy változtassak rajta?
Streetkitchent mondjuk pont nem ajánlanám, az egyszerűnek beállított receptek egy része gagyi, más része túl bonyolult egy kezdőnek.
Igaz, az süti volt, de volt olyan receptük, ami után két napig hánytam egyhuzamban. És nem azért, mert romlott lett volna valami...
Alapvetően viszont az ötlet jó, rengeteg ilyen receptes oldal van, ahol a megszokott dolgokra is találsz variációkat.
"... hogy változtassak rajta?"
Menj el anyukaddal es segits a bevasarlasnal, kozben kitalalhatjatok egyutt, hogy mit fozzon anyud a kovetkezo napokban. Ha anyukad nem tul vallakozo szellemu, akkor a fozesben is segithetsz a cel erdekeben.
Én azt szoktam csinálni, ha tetszik egy recept elküldöm a páromnak (régebben anyunak), hogy tetszik-e. Ha neki is, akkor megkérem, hogy csináljuk meg. Így szép fokozatosan vezethettek be új ételeket.
Vagy ha nagyon magyaros kajákat szoktatok csinálni, akkor nézd meg, hogy ezekből a hozzávalókból milyen más ételeket lehetne csinálni.
Vagy valami hasonló. Próbálj esetleg olyan ételeket javasolni, amik azért nem állnak olyan távol a magyar konyhától sem, hasonló az alapanyaguk.
Pl. húsos lepény, túróval töltött gomba, zöldséges csirke, kolbászkrém :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!